Barak Bahar (©Star Sport)
Barak Bahar (©Star Sport)

Barak Bahar: Nije bitno koliko ćemo golova dati, već da spremni dočekamo Ligu šampiona

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.08.23. | 21:12

„Zadovoljan sam zalaganjem i odnosom igrača, većina ih je odigrala kvalitetno“, kaže trener Crvene zvezde

Treća utakmica – treća pobeda u Mozzart Bet Superligi. Nastavila je Crvena zvezda pobednički niz, ponovo bila izrazito napadački orijentisana i efikasna. Ipak, Omri Glazer je u Dragačevu prvi put vadio loptu iz mreže, no to Baraku Baharu nije pokvarilo kompletan utisak.

Izraelski strateg zadovoljan je načinom na koji je njegov tim igrao i pristupio prvom gostovanju u novoj sezoni. Na račun prvotimaca uputio je pohvale za odnos i pristup, raduje ga što je Crvena zvezda bila produktivna, međutim, broj pogodaka manje je važan. Bitnije je da crveno-beli podignu radnu temperaturu i spremni dočekaju Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Sudeći po svemu viđenom do sada, na pravom su putu...

„Dobra stvar je što smo zadržali momentum, nije bilo lako igrati po ovom terenu i protiv ovakve ekipe. Zadovoljan sam zalaganjem na današnjoj utakmici, postizali smo golove i verujem da ćemo nastaviti u istom ritmu“, rekao je Barak Bahar i nastavio:

„Važno je da pobeđujemo. Bila je ovo prva utakmica u gostima, igrali smo protiv dobre ekipe i nije bilo lako, iako smo postigli četiri gola. Primili smo i jedan, ali dobro, većina igrača je odigrala kvalitetno. Odnos igrača je bio na nivou. Želimo i u narednom kolu da odigramo dobro, da nastavimo u ovom ritmu, a to koliko ćemo golova postići je manje važno. Najbitnije je da se dobro spremimo za Ligu šampiona“.

Strateg Mladosti nema dilemu – Zvezda je zasluženo trijumfovala i produžila niz dobrih rezultata. Ali, nije nezadovoljan Igor Savić načinom na koji je njegov tim igrao sve do ulaska Gelora Kange, te pogotka Žana Filipa Krasoa, kojim je reprezentativac Obale Slonovače rešio pitanje pobednika.

„Čestitam Zvezdi na pobedi. Probali smo da pružimo dobru igru, u određenim segmentima to i pokazali. Negde do isteka jednog časa igre smo se držali, tada je Zvezda dala treći gol i prelomila utakmicu. Sve do tada je bilo dobrih momenata, pretili smo iz kontranapada, međutim, nismo dali drugi gol“, poručio je Igor Savić.



tagovi

Barak BaharIgor SavićFK Crvena zvezdaMladost LučaniMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara