Barak Bahar u tajnosti pregovara sa Makabijem iz Tel Aviva

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.01.24. | 19:36

Trebalo bi u junu da preuzme kormilo najtrofejnijeg kluba Izraela

Otišao je Barak Bahar iz Crvene zvezde posle neuspešnih šest meseci, ali ostao je na platnom spisku srpskog šampiona. Makar dok ne pronađe novi klub. A taj dan nije daleko, ako je verovati jednom od najuticajnijih portala u Izraelu „one.com“. Ovaj mediji preneo je informaciju o tome kako se u Tel Avivu sprema pravi zemljotres, i da je doskorašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde u poodmaklim pregovorima sa Makabijem iz Tel Aviva.

Cela operacija se drži u tajnosti kako se ne bi doveo u pitanje autoritet sadašnjeg trenera Robija Kina. Čak je i jedan zvaničnik Makabija demantovao informaciju o pregovorima sa Baharom, međutim „one“ tvrdi da se uveliko pregovara.

Izabrane vesti

Iako je potpisao dvogodišnji ugovor sa Makabijem Robi Kin sebe u budućnosti ne vidi u Izraelu. Vrlo uvijeno priča o planovima za leto, pa su priče o njegovom odlasku intenzivirane prehodnih dana. Barak Bahar je prvi i za sada jedini kandidat. Naravno, niko o tome neće javno da priča, pošto je trenutno na snazi mrtva trka između Baharovog bivšeg kluba Makabija iz Haife i potencijalno budućeg tima Makabija iz Tel Aviva.

Imenjak iz Tel Aviva trenutno ima bod prednosti, ali je jasno da će novi šampion Izraela biti odlučen u foto finišu.

Barak Bahar je jedan od najuticajnijih trenera u Izraelu. Osvojio je tri titule sa Makabijem iz Ber Ševe, potom još toliko u Haifi. Pre nego što je prihvatio poziv Crvene zvezde, igrao je u Ligi šampiona sa Makabijem iz Haife, prethodno eliminsavši Olimpijakos i srpskog šampiona. Dovoljno da dobije poziv sa Marakane.

Međutim, rezultatima u Crvenoj zvezdi napravio je veliki korak unazad.



tagovi

Barak Bahar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara