Ansu Fati (©Reuters)
Ansu Fati (©Reuters)

Barsa čuva Fatija: Otkupna klauzula 400.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.08.20. | 12:01

Neće da im se ponovi slučaj Nejmar

Koga zmija ujede... Jednom se Barseloni desilo da joj Pari Sen Žermen odvede Nejmara, jednog od najboljih igrača, jer se nije verovalo da neko može da plati otkupnu klauzulu od 222.000.000 evra.

A pošto samo glupi ljudi mogu istu grešku da ponove dva puta, na Nou Kampu su rešili da od sada svoje bisere štite ogromnim otkupnim klauzulama, koje ni PSŽ ne može da plati.

Izabrane vesti

Barselona je pre godinu dana potpisala ugovor sa golobradim Ansuom Fatijem, koji važi do leta 2022. i ima klauzulu na 170.000.000 evra. Međutim, u toku su razgovori da se ugovor ponovo izmeni.

Poslednjeg dana oktobra Fati će postati punoletan i plan je da tada potpiše novi ugovor sa Barselonom, pod još boljim uslovima, a u kojem će otkupna klauzula biti podignuta na 400.000.000 evra, piše Marka! Smatraju u klubu da neće biti nikakvih problema da se postigne novi dogovor, jer je Fati i do sada pokazivao maksimalnu lojalnost Barseloni.

Momak rođen u Gvineji Bisao je u nedavno završenoj sezoni odigrao 24 utakmice za katalonski tim i postigao sedam golova. U narednoj je planirano da dobije još veću šansu.


tagovi

PrimeraAnsu Fati

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara