Nou Kamp (©Reuters)
Nou Kamp (©Reuters)

Barsa našla moćnog sponzora: Za tri godine 280.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.02.22. | 23:06

Nou Kamp dobija “prezime” - Spotifaj

Planira Barselona na leto dovođenje Erlinga Halanda, a predsednik Đoan Laporta je najavio da će klub da ponovo vodi glavnu reč na fudbalskom tržištu. Kako je na današnji dan klub sa Nou Kampa go kao crkveni miš?

Lako, pošto je već ugovoren jedan moćan sponzor za naredni tri godine. A, sigurno će ih biti još. Kako javlja uvek dobro obavešteni Radio Katalonija, Barselona je ugovorila sponzorski ugovor sa kompanijom Spotifaj vredan 280.000.000 evra na period od tri godine.

Izabrane vesti

Znači, nešto malo manje od 100.000.000 evra imaće Barsa godišnje samo od ovog sponzora. Nije loše… Aranžman podrazumeva reklamu na dresovima muškog i ženskog tima, koji je uzgred prvak Evrope, potom i na trening opremi, ali… I ime stadiona će dobiti “prezime” po ovoj kompaniji.

Čelni ljudi ove muzičke platforme koja je napravila strahovit proboj u poslednje dve godine u Barseloni su poslednjih dana, ugovarali su poslednje detalje sporazuma koji će biti zvanično potpisan u utorak, a počeće da živi od naredne sezone.

Pored toga što je dobrano podmladila tim, Barsa se ovim ugovorom okreće i mlađoj navijačkoj publici, jer mahom ona koristi usluge Spotifaja. Muzička platforma ima čak 381.000.000 korisnika, od kojih nešto malo manje od polovine plaća za korišćenje.


tagovi

BarselonaKamp NouPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara