Martin Zubimendi (©Reuters)
Martin Zubimendi (©Reuters)

Barsa ne odustaje od Zubimendija; planiran umesto Romeua

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.11.23. | 10:19

Katalonci uveliko razmišljaju o letnjem prelaznom roku

Dosta se prošlog leta pisalo o želji Barselone, preciznije Ćavija, da dovede Martina Zubimendija, ali obeštećenje od 60.000.000 evra bilo je previsoko za Katalonce. Umesto njega je za 3.500.000 evra iz Đirone u klub vraćen nekadašnji đak, Oriol Romeu, međutim, po pisanju katalonskog Sporta, na leto bi moglo da dođe do promene u veznom redu Barselone.

Romeu je sezonu počeo kao starter i neko ko bi trebalo da nasledi Serhija Busketsa, ipak, 32-godišnji fudbaler sredine terena nije ispunio očekivanja i Ćavi ga je preselio na klupu. Pominje se da bi ga Barselona i pored ugovora do jula 2026. pustila da ode po završetku sezone. Makar negde na pozajmicu.

Izabrane vesti

Umesto njega, Ćavi u starnoj postavi vidi daleko mlađeg Zubimendija (u februaru puni 25). Problem i dalje predstavlja obeštećenje, pošto u San Sebastijanu ne žele da svoju zvezdu za manje od 60.000.000 evra, koliko je navodno spreman da plati Bajern Minhen. Moraće u Barseloni dobro da vagaju u narednom zimskom, a potom i letnjem prelaznom roku kako bi poslovali u skladu sa finansijskim fer-plejom, ali Sport ističe da će po "svaku cenu" pokušati da ispune trenerovu želju i dovedu mu Martina Zubimendija, koji je i ove sezone među najboljim i najstandarnijim igračima Real Sosijedada.



tagovi

BarselonaReal SosijedadMartin ZubimendiOriol Romeu

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara