(©Reuters)
(©Reuters)

Barsa ne prestaje da dovodi igrače, ali ne može da ih registruje

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.07.22. | 02:44

Konačni rok je 15. avgust

Našla je Barselona novac da dovede Roberta Levandovskog i Rafinju. I Frenka Kesija i Andreasa Kristensena. Ali, tu se ne zaustavlja.

Bruje evropski mediji da želi i Apilikuetu i Kundea... Kao da su ispod Kamp Noua odjednom pronašli zlatnu žilu. Samo što Barsa i dalje ima problem koji mora uskoro da reši. Jer, sve te nove igrače i dalje ne može da registruje za novu sezonu!

Izabrane vesti

Probili su Katalonci budžet za plate i to debelo. Sad moraju da nađu način kako da se vrate „u brazdu“, inače će sva ta pojačanja ostati da igraju samo na treningu.

Nema mnogo mogućnosti za čelnike Barselone: moraju što pre igrače da prodaju, pozajme ili da im smanje plate. Recimo, Memfisa Depaja bi rado videli na izlaznim vratima. Ili Frenkija de Jonga, koji ni po koju cenu neće sa Nou Kampa. Ali će morati da pristane na drastično rezanje plate, ako želi da igra naredne sezone.

Barselona je prošlog leta bila prinuđena da se odrekne Lionela Mesija da bi mogla da preživi. I čak 12 igrača je pristalo na smanjenje plate da bi se ušlo u dozvoljeni limit. Novo rezanje će morati da usledi i ovog leta, a konačni datum za licenciranje ekipe je 15. avgust, za kada je zakazana premijerna utakmica u Primeri protiv Sosijedada.


tagovi

BarselonaPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara