Nou Kamp (©Reuters)
Nou Kamp (©Reuters)

Barsa neće Mbapea: Koriste nas za dizanje cene

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.03.22. | 12:29

Katalonci preko medija demantovali da žele Francuza

Novi dan, novi krug informacija oko Kilijana Mbapea. Francuski Ekip je u današnjem izdanju objavio da je Barselona zainteresovana za napadača Pari Sen Žermena, ali ekspresno je stigao demant.

I to takođe preko novina. Španski mediji, pre svih Mundo Deportivo, preneo je svoja saznanja sa Nou Kampa, a ona glase da Barselona nimalo nije zainteresovana za Mbapea i da nikakvih kontakata sa njim i njegovim okruženjem nije bilo.

Izabrane vesti

Katalonci imaju druge igrače u fokusu, a kada je Mbape u pitanju poručuju da neko pominjanjem Barselone kao zainteresovane strane samo želi da podigne cenu francuskom napadaču pred letnji prelazni rok.

Barsin fokus je, navodno, na dovođenju Erlinga Halanda, iako će to biti veoma skupa operacija sa 75.000.000 evra obeštećenja koje ide Dortmundu i istom tolikom sumom za agenta Mina Rajolu. A, tek treba uračunati platu koju bi zarađivao Norvežanin. Njegov dolazak nije uslovljen odlaskom Usmana Dembelea, koji se sada, navodno, zainteresovan i za opciju da ostane na Nou Kampu, jer mu se sviđa podrška koju oseća od trenera Ćavija Ernandeza.

Kroz svetske medije kruži informacija da je Barselona bacila oko i na Roberta Levandovskog, za kojeg se priča da je nezadovoljan uslovima koje mu je Bajern ponudio za produžetak saradnje, mada njegovo dovođenje bi bilo teška misija ovog leta, jer Poljak ima važeći ugovor sa Bavarcima do leta 2023. godine.


tagovi

Kilijan EmbapeBarselonaPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara