Barsa otima Vajnalduma iz Liverpula, Kuman već pričao s njim

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.08.20. | 11:21

Jedna od želja novog trenera

Biće ovo leto velikih promena u Barselona i brojnih odlazaka i dolazaka. Samo nekolicina igrača iz aktuelnog tima nije na prodaju, a sve je više fudbalera koji se pominju kao potencijalna pojačanja.

Podsetimo već su došli Miralem Pjanić i Trinkao, a mete su i Lautaro Martinez, Doni van de Bek, Erik Garsija iz Mančester Sitija... Od jutros se još jedno ime pominje kao moguće pojačanje Blaugrane.

Izabrane vesti

Reč je o holandskom vezisti Žoržinju Vajnaldumu (29) iz Liverpula. On je želja novog trenera Ronalda Kumana i klub će pokušati da mu je realizuje. Kuman je već razgovarao sa Vajnaldumom i predočio mu da ga želi u Barseloni, a njih dvojica imaju sjajan odnos iz reprezentacije gde je Liverpulov vezista bio nezamenjiv kod selektora Kumana.

Barsi naruku ide i Vajnaldumova situacija u Liverpulu. Vajnaldum ima ugovor sa Redsima na još godinu dana i do sada nije bio zadovoljan ponudama za produžetak. Želeo je dugoročni ugovor na četiri ili pet godina, Liverpul mu je nudio saradnju samo na tri sezone jer nije više baš tako mlad. Navodno ga je i Kuman nagovarao da ne prihvati ono što mu klub sa Enfilda nudi već da izdejstvuje transfer u Barselonu što ne bi trebalo da bude teško.

Barsa može ovde jeftino da prođe i da ispoštuje želju novog trenera. Liverpul neće moći da zacepi visoku cenu jer igrač može narednog leta da ode za džabe. A s obzirom na najavljeni dolazak Tijaga Alkantare iz Bajerna, deluje da Liverpul neće mnogo žaliti za holandskim vezistom. 


tagovi

Žoržinjo VajnaldumLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Liverpul
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara