Kristensen (©Reuters)
Kristensen (©Reuters)

Barselona i Kristensen ruka ruci: Katalonci dobijaju štopera za novu sezonu

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.03.22. | 19:23

Asu Čelsija ističe ugovor u junu

Radi Barsa! Polako, tiho, ali mrda se na Nou Kampu, ne sedi se i skrštenih ruku čeka da Ćavi Ernandez napravi čudo s onim što ima na raspolaganju.

Istina, treneru katalonskog giganta ide u poslednje vreme jako dobro, ali će mu za sledeću sezonu biti potrebna pojačanja da bi napao trofeje.

Izabrane vesti

A, jedno od pojačanja je već na pola puta ka Nou Kampu. Kako pišu španski mediji, štoper Čelsija Andreas Kristensen se „rukovao“ sa čelnicima Barselone i dao obećanje da će u junu potpisati za Blaugranu.

Iskusni as, koji komanduje odbranom prvaka Evrope, bio bi kapitalno pojačanje za Barselonu. I što je jednako bitno, ako ne i najbitnije, doći će kao slobodan igrač, pošto mu u junu ističe ugovor sa Plavcima iz Londona.

Ideja koju imaju na Nou Kampu je jasna: nemaju baš previše novca za plaćanje obeštećenja drugim klubovima, pa će probati da uhvate što više kvalitetnih igrača koji će na kraju sezone biti slobodno. Andreas Kristensen je jedan od njih, drugi je Frank Kesi iz Milana, a treći je još jedan as Čelsija – španski reprezentativac Sezar Apilikueta.

Ukoliko sve njih Barsa uspe da ugrabi, uz Erlinga Halanda kojeg nišani, a koji će u junu koštati samo 75.000.000 evra, mogli bismo da gledamo početak nove moćne ere giganta sa Nou Kampa.


tagovi

Andreas KristensenBarselonaČelsi

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara