Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bašakšehir pojačava napad u pet do dvanaest: Okaka stigao, Rodrigez naredna meta

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.09.21. | 18:37

Ofanzivci u prvom planu na Bosforu

Bašakšehir je poslednjeg dana prelaznog roka krenuo u ofanzivu na pojačanja te je redove istanbulskog tima pojačao Stefano Okaka, dok se klub sa Bosfora nada da bi konkurenciju u ofanzivi poslednjih sati aktuelnog dana mogao da pojača i Hames Rodrigez.

Doskorašnji centarfor Udinezea nakon što je uspešno prošao preglede zvanično je zadužio dres novog tima, a član Serije A oprostio se od centarfora koji je na 75 utakmica postigao 18 golova.

Izabrane vesti

"Okaka je svojom igrom, liderstvom, tehničkim i ljudskim kvalitetima doprineo ostvarenju ciljeva kluba i svi mu želimo sve najbolje u nastavku karijere uz veliko hvala za sve što je uradio u dresu Udinezea", navedeno je u objavi kluba iz Udina. Dugo je bio član Rome koja ga je uglavnom prosleđivala na pozajmice, a u bogatoj karijeri nosio je i dresove Parme, Sampdorije, Anderlehta i Votforda.

Istanbulski tim, angažmanom Okake zaoštrio je konkurenciju na najisturenijoj poziciji za koju konkurišu i Frederik Gulbrandsen, Ahmed Kutudžu i Atabej Čiček, međutim parafom na dvogodišnji ugovor nisu završene današnje aktivnosti Bašakšehira koji je rešen da letnju pijacu zatvori bombom i redove pojača angažmanom Hamesa Rodrigeza.

Ipak, vreme ne radi za turski klub u pregovorima oko angažmana Kolumbijca jer, kako prenose mediji, iako su Everton i Bašakšehir postigli načelni dogovor, transfer koči ofanzivac koji nije našao zajednički jezik sa klubom iz Istanbula.


tagovi

Stefano OkakaHames Rodrigez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara