Basti: Ako mene pitate, ja bih ostao u Čikagu...

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.10.18. | 12:54

Ali pitanje je da li ga Fajersi, kao i Veljka Paunovića uopšte žele nakon očajne sezone u MLS-u. Katai i Nikolić najverovatnije ostaju pod ugovorima

MLS tim Čikago Fajer je na velikoj prekretnici nakon veom loše sezone koju će završiti pri dnu Istočne divizije.

Još samo jedan meč je ostao do kraja regularnog dela sezone fudbalskog kluba iz Vetrovitog grada nakon čega kreće "veliko jesenje spremanje". Jer samo Nemanja Nikolić, Aleksandar Kataji, Ričard Sančez i Deks Mekarti imaju ugovore koji se ne završavaju u decembru. A to znači da će se Čikago verovatno oprostiti sa celim stručnim štabom, na čelu sa Veljkom Paunovićem, ali i glavnom vedetom, Bastijanom Švajnštajgerom.

Izabrane vesti

"Ne znam šta ću dalje.", jada se iskusni Nemac, "To pitanje treba postaviti vođstvu kluba. Ja i dalje volim da igram fudbal i ako me klub bude još želeo, rado ću pristati. Moja porodica je sretna sa svime u Čikagu. Odluka će biti doneta uskoro."

Švajnštajger i njegova mala i mlada porodica, koju polako podiže sa suprugom Anom Ivanović lepo se snašla u jednom od najlepših gradova Severne Amerike, ali im sada, čini se sledi povratak u Evropu. Zašto ne i u Beograd u "paketu" sa Paunovićem?

FOTO: Reuters


tagovi

Čikago FajerBastijan ŠvajnštajgerVeljko PaunovićAna IvanovićMLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara