""
""

Bata Mirković na kormilu Sinđelića

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.06.15. | 12:56

"Poslednjih šest meseci sam bio u stručnom štabu i poznajem igrače. Prelazni rok tek počinje i ne znam ko će ostati, ali nadam se da ćemo uspeti da sačuvamo okosnicu tima“, poručio je bivši fudbaler Partizana

Bivši reprezentativac i nekadašnji fudbaler Partizana Zoran Bata Mirković imenovan je za trenera drugoligaša Sinđelića. On će na toj funkciji u beogradskom klubu zameniti Gordana Petrića koji je otišao po završetku sezone.

Izabrane vesti

Mirkoviću će ovo biti prvi samostalni trenerski angažman u karijeri, a prethodnih šest meseci bio je u stručnom štabu Sinđelića.
“Ovo je moj prvi samostalni posao i srećan sam jer će biti u starom beogradskom klubu, sa prepoznatljivim šarmom i imidžom. Prijatelj sam sa ljudima koji ga vode i nije mi bilo teško da prihvatim ponudu. Poslednjih šest meseci sam bio u stručnom štabu i poznajem igrače. Prelazni rok tek počinje i ne znam ko će ostati, ali nadam se da ćemo uspeti da sačuvamo okosnicu tima“, rekao je Mirković za Žurnal.

Sportski direktor beogradskog kluba Darko Ramovš, nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da će mladi i ambiciozni trener predvoditi ,“orliće”.
“Petrić je napravio izvanredan uspeh sa klubom u minuloj sezoni i želeli smo da ga nasledi neko ko je upoznat sa igračkim kadrom, neko ko ima autoritet i perspektivu i ubeđeni smo da je Zoran Mirković najbolje rešenje. Svi znaju kakav je igrač bio, a niko ne sumnja da će se odlično snaći i u ovim vodama. Drago nam je što je odabrao Sinđelić za prvi klub u trenerskoj karijeri“, kazao je Ramovš.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran MirkovićSrbijaSinđelićGordan Petrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara