Bata Mirković: Nije ovo Partizan kakav želimo

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.09.18. | 23:21

„Bilo je mnogo nervoze“, dodao mladi stručnjak

Težak meč i fizički i psihički. I na kraju minimalna pobeda. Kroz ove dve konstatacije navijači Partizana posmatraće duel protiv Bačke. Tim iz Humske se mučio, morao sa igračem manje da brani stečenu prednost, ali je uspeo da minimalcem zaceli brojne ovosezonske rane. Najviše one evropske.

To je i osnovni razlog blagog zadovoljstva trenera crno-belih Zorana Mirkovića. Naravno, mladi stručnjak je dijagnostifikovao probleme u igri.

Izabrane vesti

„Zadovoljan sam pobedom. Uknjižili smo tri boda, ali igra nije onakva kakvu žele navijači Partizana, a i mi sami. Bilo je dosta nervoze, što je začinjeno crvenim kartonom Miletića, posle kojeg smo se opredelili na defanzivniju varijantu i kontre“, rekao je Mirković.

Mladi stručnjak je istakao da povreda Šehovića nije teže prirode, odnosno da je reč o udarcu. Dodao je da će tokom reprezentativne pauze konačno dobiti mogućnost da radi sa ekipom.
 „Nismo planirali da odemo van Beograda na pripreme. Bićemo u krnjem sastavu, jer nam odlaze reprezentativci. Gledaćemo da u subotu organizujemo kontrolnu utakmicu“, kratak je bio Mirković.

Rezultatom nije mogao da bude zadovoljan trener Bačke Dejan Čelar, ali su gosti ostavili pristojan utisak.
„Partizan ima kvalitet, bez obzira na težak trenutak. Međutim, smatram da smo zaslužili više. Dosta dobro smo se pokazali u Humskoj. Imali smo u određenim delovima meča i posed i prilike. Opredelili smo se da zatvorimo crno-bele na centru i da ih pustimo da igraju po boku. To nam je donelo ravnotežu, a u skladu sa tim očekujem bolja izdanja“, rekao je Čelar.

(Foto MN Press)


tagovi

Zoran Mirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara