BBC: Bačena kapitenska traka, na aukciji prodata za više od 50.000 funti

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.04.21. | 22:36

Evo šta za današnji gest kompanije Mozzart piše javni britanski servis

Trenutak frustracije Kristijana Ronalda zbog kontroverzne odluke sudija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo pretvorilo se u nešto pozitivnno, piše BBC.

Kapitenska traka koju je portugalska zvezda bacila na zemlju prodata je na aukciji za lečenje šestomesečne bebe.

Izabrane vesti

"Ronaldo je bio uznemiren i bacio je traku, pala je tik pored mene. Cela vatrogasna ekipa se složila da će ova traka ići za malog Gavrila", opisao je trenutak vatrogasac Đorđe Vukićević, a prenosi BBC.

Vukićević je odlučio da je izloži na aukciji kako bi prikupio noivac za lečenje Gavrila Đurđevića koji pati od spinilalne mišićna atrofije. BBC piše da je Vukićević bio spreman da proda sve suvenire koje je mogao da prikupi od igrača, kako bi pomogao Gavrilovim roditeljima da prikupe neophodan novac za lečenje.

Ponuda je zahvaljujujući kompaniji Mozzart dostigla cifru od 64.000 evra, a BBC poručuje da je Gavrilova majka Nevena rekla kako je to prihod bio značajan doprinos njihovom fondu za lečenje.

"Nismo mogli da verujemo da će neki ljudi koji nas ni ne popzaju, uzeti traku u ruke, dati je na aukciji i pomoći našem detetu", preneo je BBC Nevenine reči.


tagovi

Kristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara