(©Reuters)
(©Reuters)

Bejl nije sastavio celu utakmicu, ali tvrdi: Biću spreman za Katar

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.09.22. | 03:02

„Na dobrom sam putu“, tvrdi Velšanin

Igraće reprezentacija Velsa na Svetskom prvenstvu posle 64 godine, ali navijače te selekcije zabrinjava forma najveće zvezde tima Gereta Bejla.

As Velsa je posle odlaska iz Real Madrida, u kojem dve sezone gotovo da nije igrao, prešao u Los Anđeles FK, ali ni tamo se, za sada, nije proslavio.

Izabrane vesti

Bejl je na dve utakmice bio starter, na devet je ušao s klupe, ali nijednu do sada nije odigrao celu, svih 90 minuta. Ipak, njega sve to ne brine.

„Tačno je da još nisam odigrao svih 90 minuta utakmice, ali sam sve bliži tome. Na dobrom sam putu da budem tamo gde želim da budem. Naravno da želim da igram ceo meč, međutim, to je proces, moram da dostignem formu za to, jer sam premalo puta to radio poslednjih nekoliko godina“, poručio je Bejl.

Za njega nema dileme da će do Katara biti u top formi.

„Najvažnija stvar je da iz nedelje u nedelju budem sve bolji i sve spremniji i verujem da će mi to biti dovoljno da pomognem Los Anđeles FK-u i da budem spreman za Svetsko prvenstvo. Imamo plan po kojem radim. Ne mogu mnogo toga odmah, moram da budem pametan i da postupno sebe spreman za najvažniji deo godine“, istakao je Bejl.


tagovi

Fudbalska reprezentacija VelsaGeret Bejl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara