Geret Bejl (©Reuters)
Geret Bejl (©Reuters)

Bejl pecnuo Murinja: Veliki smo klub, želimo da igramo napadački

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.04.21. | 10:40

Posle trijufma nad Sautemptonom Velšanin aludirao na Murinjov defanzivni stil igre

Otišao je Žoze Murinjo, a Totenhem promenio rutinu. Umesto da on vodi na poluvremenu, pa gubi bodove u završnici utakmice, prepustio je tu ulogu Sautemptonu. Golom Sona iz penala obezbeđena je prva pobeda posle tri neuspešne utakmice, a pre završnog udarca Korejca preokret je najavio Geret Bejl.

(1,68) Lester (3,80) Vest Bromvič Albion (5,50)

Izabrane vesti

Postigao je Velšanin par pogodaka za vreme Murinja, ali ga je Portugalac češće forsirao kao rezervistu i neretko kritikovao na konferencijama za medije. Par dana nakon što je “Posebni” napustio Vajt Hart Lejn, Bejl nije propustio priliku da ga bocne izjavama.

“Možda je došlo vreme da konačno stojimo više, budemo dominantniji u odnosu na rivale. Mi smo veliki klub, želimo da napadamo, kao što smo to činili danas”, bila je Bejlova, mnogi su tako protumačili, direktna aluzija na Murinjov često kritikovani defanzivni stil igre.

Pre nego što je Totenhem poput ostalih članova velike šestorke odlučio da odustane od Evropske Superlige bilo je protesta navijača ispred stadiona koji su i u sredu nosili transparente neposredno pred meč sa Sautemptonom. Bejl je potvrdio da ekipa nije bila fokusirana na dešavanja van terena, već isključivo kako da se vršiocu dužnosti trenera Rajanu Mejsonu olakša da odradi što bolji posao kao Murinjov zamenik.

“Imali smo samo par dana na raspolaganju da radimo sa novim trenerom. Vodili smo produktivan razgovor u svlačionici na poluvremenu i razmatrali stvari koje bismo mogli da popravimo u nastavku. To smo i učinili, kontrolisali utakmicu i na kraju zaslužili pobedu. Korigovali smo par problema sa pozicioniranjem, bili strpljiviji sa loptom. Bio je to odličan razgovor na poluvremenu koji nam je mnogo pomogao“, zaključio je Bejl i tako još jednom iskoristio priliku da izokola pecne Murinja.


tagovi

Žoze MurinjoGeret BejlRajan Mejson

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara