El Fardu Ben
El Fardu Ben

Ben traži veću platu

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.02.20. | 11:10

Zacementiran je kod Dejana Stankovića u timu, ali nema još dogovora o novom ugovoru

(Od specijalnog izveštača iz Beleka)

Tim Crvene zvezde se polako definiše, očekuje se da Dejan Stanković sutra protiv slovačkog DAC-a definitivno otvori karte. Nije tajna: El Fardu Ben je zacementiran u svim planovima novog šefa stručnog štaba. Delovao je odlično u pripremnim utakmicama, ali daleko od toga da je sve idealno oko reprezentativca Komorskih Ostrva.

Izabrane vesti

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u Milojevićevoj eri I dalje nije produžio ugovor koji mu ističe u junu. Pregovori dugo traju, ali ne idu glatko. To je priznao I sportski direktor srpskog šampiona Mitar Mrkela.
Dugo, postoji obostrana zainteresovanost da potpiše. Razlika je u tome što Ben traži veću platu u odnosu na ono što mu je Crvena zvezda ponudila. Razgovaraćemo i dalje. Njemu je stalo da ostane”, poručio je Mrkela.

Nezvanično, crveno-beli su Benu ponudili primanja od blizu 500.000 evra. On traži nešto više… I za sada ne pušta. Međutim, i ako ne dođe do dogovora tamnoputi ofanzivac neće biti sklonjen iz takmičarskog ritma.
Pokazali smo da se prema igračima ne odnosimo na taj način. To se desilo u slučaju Mičela Donalda i Damijena Le Taleka. Oni su isto bili nezadovoljni ponudom, ali su igrali do kraja u Zvezdi. Ben je neko ko je opravdao ulaganje, odlično je igrao, lepo se ponašao. Voleo bih da ostane ovde do kraja karijere. Sjajan je igrač i čovek”, dodao je Mrkela.

(FOTO: Crvena zvezda, Nikola Mitić)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara