Miloš Kerkez (AFP)
Miloš Kerkez (AFP)

Benfika želi Miloša Kerkeza, Milan zadržao pravo preče kupovine

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.02.23. | 22:18

Ne baš obećavajuće vesti za Mihajla Ristića...

Benfika na platnom spisku ima dva leva beka, Aleksa Grimalda i Mihajla Ristića. Srpski fudbaler jedva da dobija priliku i na kašičicu, Orlovi pokušavaju da zadrže Španca kojem ugovor ističe na kraju sezone, a istovremeno razmišljaju i o dovođenju talentovanog Miloša Kerkeza, defanzivca AZ Alkmara.

Momak rođen u Vrbasu igra odličnu sezonu u dresu holandskog kluba oličenu kroz tri gola i šest asistencija na 35 nastupa u svim takmičenjima. Iako još tinejdžer, pokazao je da je i te kako sposoban da se nosi sa rivalima u Erediviziji gde se njegov AZ bori za Evropu i kaska pet bodova u odnosu na prvu poziciju.

Izabrane vesti

Nije Benfika jedina zainteresovana za A reprezentativca Mađarske. U redu stoje još Real Sosijedad i Borusija Dortmund, pomno prate razvoj mladog defanzivca, ali italijanska Gazzetta dello Sport tvrdi da se Milan ipak nije tako olako odrekao tinejdžera kada ga je januara prošle godine pustio za 2.000.000 evra. Naime, Rosoneri su zadržali pravo preče kupovine u slučaju da ponuda bude 15.000.0000 evra ili veća od te sume.

Posle ove informacije, produbljeno je pitanje o sudbini Mihajla Ristića u Lisabonu. Ove sezone odigrao je svega 184 minuta takmičarskog fudbala. Dakle, trenutno nije u planovima Rodžera Šmita čiji Orlovi grabe ka tituli u Primeiri, kao i ka četvrtfinalu Lige šampiona.


tagovi

Miloš KerkezAZ AlkmarBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara