©Reuters
©Reuters

Berardi poništio Destrovu efektnu petu, ali je Sasuolo morao da osvoji više od boda (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.01.22. | 18:43

Tragičar Gregoa Defrel promašio nekoliko odličnih šansi - 1:1

Nije bilo pobednika u okršaju između Sasuola i Đenove, ali gosti sa mnogo više zadovoljstva odlaze kući, bez obzira što su nastavili niz utakmica bez pobede u prvenstvu, koji traje još od 12. septembra. Ekipa Andreja Ševčenka remizirala je na Mapei stadionu, što je bio tek treći osvojeni bod legendardnog Ukrajinca, koji može da zahvali napadačima Sasuola, koji su priredili pravu reviju promašaja svojim navijačima - 1:1 (0:1).

Kada utakmicu završite sa 28 upućenih udaraca na protivnički gol i postignete samo jedan, a pritom primite pogodak iz jedinog udarca protivnika u okvir, onda imate mnogo razloga za nezadovoljstvo. Ipak, rani gol Đenove, koji je već u sedmom minutu, efektnim udarcem petom postigao Matija Destro, uticao je na to da se Ševčenkov tim potpuno povuče i opredeli se potpuno čuvanje svog gola. U tome nije bio uspešan samo u 55. minutu, kada je Domeniko Berardi bio na pravom mestu da loše izbacivanje lopte Zinja Vanheusdena pošalje u mrežu nemoćnog Salvatorea Sirigua.

Izabrane vesti

Ulogu potpunog tragičara domaćeg tima zaslužio je Gregoa Defrel, koji je imao veliki broj pokušaja, od čega dve kolosalne šanse, ali nije uspeo da zatrese protivničku mrežu. Nije mnogo zaostajao ni Berardi, ali je on makar pogodio u desetom minutu nastavka i na kraju doneo bod svom timu.

Alesio Dionisi ima razloga za brigu, pošto je njegova ekipa ostvarila tek jednu pobedu u poslednih šest mečeva, pa su pozicije koje vode u Evropu sada prilično daleko. Sasuolo je tek na 13. mestu, sa sedam bodova menje od šestoplasirane Rome.

SERIJA A - 20. KOLO

Četvrtak

Sampdorija - Kaljari 1:2 (1:0)

/Gabijadini 18 - Dejola 55, Pavoleti 71/

Lacio - Empioli 3:3 (1:2)

/Imobile 14, Milinković Savić 66, 90+3 - Bajrami 6, Zurkovski 8, Di Frančesko 75/

Specija - Verona 1:2 (0:0)

/Erlić 85 - Kaprari 59, 70/

Sasuolo - Đenova 1:1 (0:1)

/Berardi 55 - Destro 7/

18.30: (2,40) Milan (3,40) Roma (3,15)

20.45: (1,68) Juventus (3,80) Napoli (5,90)

Odloženo

Bolonja – Inter

Atalanta – Torino

Salernitana – Venecija

Fjorentina – Udineze

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Domeniko BerardiGregoa DefrelMatija de Šiljo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara