Darko Lazović (©Reuters)
Darko Lazović (©Reuters)

Berluskoni i Galijani zovu Darka Lazovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.12.22. | 09:06

Srpski reprezentativac na meti Monce

Dolaskom Rafaelea Paladina na klupu, Monca je fino odmakla od zone ispadanja i na dobrom je putu da u debitantskoj sezoni u Seriji A zadrži status prvoligaša. Klub koji vode nekadašnji čelnici Milana Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani stoga je rešio da pomogne mladom treneru i dovede mu pojačanja koja bi olakšala posao u ostvarivanju cilja.

Po informacijama transfer gurua Đanluke di Marcija, među prvima na listi želja za jačanje krilnih pozicija, na kojima je svojevremeno igrao i sam Paladino u Juventusu, Đenovi i Parmi, nalazi se reprezentativac Srbije Darko Lazović.

Izabrane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde odavno se dovodi u vezu sa odlaskom iz Verone. Letos je bio na korak do transfera u Olimpik Marselj, pre nekoliko dana pominjala se Bolonja, a u trci je očigledno i Monca.

Lazović sa Veronom ima ugovor na još godinu i po dana, tako da neće biti lako dovesti ga ove zime. Morao bi Berluskoni da izdvoji određeni novac za obeštećenje, letos se pominjala suma između 4.000.000 i 5.000.000 evra, a svesni da bi moglo da bude prepreka, u Monci su spremili i alternativu u vidu Josipa Brekala. Hrvatski internacionalac je igrač Volfzburga, ali je prošle sezone u Italiji ostavio dobar utisak igrajući na pozajmici u Torinu.

Što se tiče odbrane, novajlija u Seriji A pokušaće da dovede Berata Đimsitija iz Atalante, igrača koji već godinama igra u formaciji sa trojicom štopera u defanzivnoj liniji pa bi se brzo uklopio u sistem koji koristi Rafaele Paladino. Iskusni Albanac u martu je obnovio ugovor sa klubom iz Bergama do leta 2026, međutim, ove sezone je sakupio tek pet nastupa. Što zbog povrede što odlukom trenera Gasperinija.


tagovi

Serija AZimski prelazni rok 2023MoncaVeronaDarko LazovićSilvio BerluskoniAdrijano Galijani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara