Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bešiktaš pušta Ljajića bez obeštećenja šest meseci pre isteka ugovora

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.01.22. | 22:37

Srpski fudbaler navodno već dogovorio saradnju sa Bašakšehirom

Višemesečnim spekulacijama o sudbini Adema Ljajića u narednim danima mogao bi da dođe kraj. Posle tri i po godine godine provedene u Bešiktašu, srpski fudbaler je na korak od napuštanja redova aktulenog šampiona Turske. Ipak, Istanbul neće napustiti, pošto se prema pisanju tamošnjih medija seli u komšijski Bašakšehir.

Iako mu je do kraja saradnje sa Bešiktašom ostalo još šest meseci, Ljajić će u Bašakšehir stići bez obeštećenja, prvenstveno kako bi Orlovi sačuvali preostalih 1.600.000 evra od njegove godišnje plate (3.200.000 za čitavu sezonu), ali i zbog toga što ga od starta prvenstva nije bilo u planovima istanbuslkog velikana, o čemu svedoči podatak da do sada nije upisao ni minut.

Izabrane vesti

Kako dalje navode turski mediji, Ljajić je sa Bašakšehirom dogovorio saradnju na godinu i po dana i već sutra bi trebalo da je ozvaniči.

Ljajić je u Bešiktaš došao iz Torina, isprva kao pozajmljen igrač Bikova, da bi ga turski klub godinu dana kasnije, nakon što je u premijernoj sezoni postigao devet i namestio još 15 golova, otkupio za 6.500.000 evra. Ipak, u narendne dve i po godine zbirno nije uspeo da izjednači učinak iz prve sezone u Istanbulu.


tagovi

Adem LjajićZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara