Komentari na vest

Besplatno na Zvezdinu proslavu titule

D

Don Vito Corleone*

pre 13 dana

Sam poziv na besplatan ulaz na tzv. proslavu titule, najbolje ilustruje stanje među tzv. rukovodstvom Zvezde! Ova neformalna grupa koja se javno predstavlja kao uprava Zvezde, je u problemu! Zvezda sedam puta uztastopno osvaja titulu, a gledalaca nikad manje! Tu nešto ne štima! Prvo, ne štimaju igre Zvezde jer u igri Zvezde nema dodirnih tačaka sa fudbalom koji se igra u Evropi. Za to su zaslužni ova neformalna grupa (uprava Zvezde) koja je dovela čoveka, po merei, istih shvatanja za trenera i drugo, kadrovska koncepcija kluba se svodi na dovođenje tragičnih kreatura iz Afrike sa deficitom fudbalskog znanja, uz proterivanje svojih mladih igrača! Najnoviji primer potpisivanja ugovora sa nekakvim Gigom, pokazuje pravo lice Zvezde! I onda se čude što nema gledalaca na Marakani!
D

Don Vito Corleone@Don Vito Corleone (kradljiv

pre 13 dana

Mali kradljivac mog Nika. Gospodin Terzić I najbolji trener Milojević su stavili 🔒🔒🔒🔒🔒na tvoj jsd. To je moj odgovor!
V

Veliki Krki

pre 13 dana

Stadion je mali, ali je sjajno urađen! Biće neizvesna utakmica, jer Voša je u zaletu, a Zvezda igra kilavo, na mišiće! Ako bude fer suđenje, više šansi dajem Voši zbog neuporedivo boljeg trenera i manjeg broja neznalica iz Afrike u svom timu!
N

NDCZ@Veliki Krki

pre 13 dana

Drugo poluvreme utakmice u Kruševcu je pokazalo da su Zvezdina deca, koja ne dobijaju šansu u kontinuitetu, druga dimenzija za neuke Afrikance, koji donose ličnu korist članovima uprave! Već protiv Voše, u Loznici, kao i protiv Čuke, neče biti ni jednog mladog igrača Zvezde u timu. Tad će u timu biti strašni galaktukosi iz Afrike. Ovo što radi ovaj menadžment Zvezde, sa svojim mladim igračima, je protiv prirodan blud! Vratiće im se to, jer ovo nije prirodno!
E

E zato

pre 15 dana

Luka mora da ispravi Partizan danas.
P

PsdczKM

pre 15 dana

Proslavite odmah i ono sto vam je ZFK Spartak poklonio, drukare jedne, a mozete i ono sto se FK Spartaku ukrali 1946, a sto nije bila titula drzavnog prvaka.
G

Gost007

pre 15 dana

Drukara ti mama...placi
u

ujakfirga

pre 15 dana

Ima li neko tačnu informaciju koliko smo mi dobili karata, a koliko Novi Sad? Iskreno Lagator jako čudan stadion, mali, akustičan, ima mesta izmedju stolica tako da očekujem više od 8000 koliko može da stane. Jedino ako budu tampon zone, a hoće sigurno, iskreno ne pamtim da se ovako čekalo neko finale kupa kao ovo u utorak. Biće spektakl!
D

Don Vito Corleone'

pre 15 dana

Kojih 40 hiljada ljudi, mora da bude pun stadion 50 hiljada ljudi na Mari. " Ovamo Cigani, zauzmite mesto, ooo Cigani sa njom sam slušao vas često"
b

bašamrkalj

pre 15 dana

Ako osvojimo Loznicu ( što neće biti lako uopšte ) biće pun stadion protiv Čukaričkog garant, ali ako nas Voša dobije, mislim da će biti oko tridesetak hiljada na proslavi. Onako biće neki gorak ukus. Iskreno finale kupa ne mogu da dočekam, ne pamtim da je bila veća euforija u finalu kupa od ovog na Lagatoru, vidim da se i Novi Sad primio i da se traži karta više. Pritom Lagator sjajan stadion, 8000 mesta idealno, akustičan, bolje tu da se igra nego na Marakani da nas dodje 40k, a oni da dobiju samo kavez. Ovako obe ekipe će imati ogromnu podršku, Voša individualno odlična, mi da izadjemo sa najjačom mogućom energijom. Samo da kiša ne pokvari sve, a baš su za utorak javili ceo dan. Neka bolji pobedi, dva najveća kluba u 🇷🇸!
B

Batistuta1

pre 15 dana

Poselo.
I

Ispravka

pre 15 dana

*kitule
M

Mama i Sestra

pre 15 dana

tvoja vole.