BET SPECIJAL: Gol u Lionu u prvih 10 minuta - kvota 3,20

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.02.19. | 15:48

U ponudi Slobodna igra za okršaj Liona i Barselone

Došao je trenutak da se ponovo posvetimo mečevima Lige šampiona kada je klađenje u pitanju. U današnjoj ponudi dve interesantne utakmice, koje će se naći na velikom broju vaših tiketa. Barselona stiže u Lion, na noge ekipi Bruna Ženesija koja nije doživela poraz u grupnoj fazi takmičenja i želi da produži taj niz. Da li će uspeti u tome, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, Barselona je izraziti favorit za pobedu u ovom meču, takođe i za prolaz u četvrtfinale.

MOZZART kladionica izbacila je Slobodnu igru za ovaj meč, vrlo interesantne igre i odlične kvote. Potencijalne strelce na ovom meču možete da uparite sa konačnim ishodom. Tako je kvota na igru Depaj daje gol i Lion pobeđuje okruglo 10,0, a recimo da će Mesi postići gol i Barselona doći do pobede - 2,50. Kod domaćina se najveće šanse posle Depaja daju Traoreu (kvota 10,0) i Korneu (11,0), a kod Barselone Suarezu (3,00) i Dembeleu (3,50).

Izabrane vesti

SVE KVOTE IZ SPECIJALA

Možete da se kladite i za igre "Gol direktno iz slobodnog udarca", "Gol glavom", "Gol iz penala", "crveni karton na meču", "het-trik na meču"... Takođe, možete i da tipujete na konačan ishod u prvih 10 minuta, kao i na to da li će biti postignut gol u prvih 10 minuta utakmice. Ukoliko mislite da hoće, kvota na to će biti 3,20.

Foto: mozzartbet.com


tagovi

Bet specijal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara