Komentari na vest

Bez Mesija najgori tim u MLS-u, sa Mesijem kandidat za trofej

A

Arnaut Cecen

pre 10 meseci

Kao na pikniku .
p

petro$

pre 10 meseci

Auuuuu batice pa gde to da kazes on i sujeta u istu recenicu begaj. Pojela je sujeta onoga sto je nebrojeno puta rekao ja sam najbolji,a onda ga pojela i kosmicka sila i ugasila ga ditektno u Qatar! On je vec veci,to je dokazano i nezvanicno i zvanicno,jer obrni okreni on je osvojio Svetsko,a neko nije i da su mu namestili onaj drugi ga ne bi osvojio. Opusti se,KRAJ je! Game Over!
M

MLS Soccer

pre 10 meseci

Mesi se ispalio kao niko. Kao po običaju pojela ga je sujeta i kompleks da mora da bude veći od CR7 i mislio je da će odbijanjem Arapa i odlaskom u MLS preokrenuti celo tržište kao tom kontinentu. Realnost: sve najveće zvezde fudbala su otišle u Arabiju, i napravile jednu respektabilnu ligu, dok on za znatno manje para igra cirkus ligu Amerike, i to još tako što mu sviraju svaki mrk pogled rivala pa se na društvenim mrežama ljudi već sada kolektivno sprdaju sa njim.
G

Gall

pre 10 meseci

Realno, zurka je u arabiji ovo sa Mesijem je manje propraceno… Mislim da je znao kako ce se sve izdesavati da transferima da bi i on otisao u arabiju
D

Dušan23

pre 10 meseci

Čovek je otišao da odmara, da igra za svoju dušu, što bi se mlatio po pesku da osvoji trofej Saudijske Lige... Ja podržavam njegovu odluku, pa sad, svako ima svoje mišljenje i pogled na ovu temu
G

GostQ

pre 10 meseci

Otišao bi on u Arabiju kad bi smeo. Prvo zato što je on katarski projekat, drugo što da je otišao tamo, morao bi da trči, a to mu baš i ne ide. Još bi bilo pritiska, a on baš i ne voli pritisak.
d

dzibril

pre 10 meseci

kako mislis da je znao, pa imao je ponudu ali odlucio da bi radije u SAD. nije da se se pocele ludacke ponude desavati nakon njegovog odlaska. sumnjam da je narocito pogodjen cinjenicom sto nece igrati u istoj ligi sa Kesijem i Sergejom, ako cemo iskreno, ne verujem da mnogo razmislja o tome.
G

GostLazar

pre 10 meseci

Jel ima prenos na Areni ili negde??