Fudbaleri Kluža slave pobedu (©Reuters)
Fudbaleri Kluža slave pobedu (©Reuters)

Bez starca nema udarca: Klužov deda overio pobedu u 90+3 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.02.21. | 21:02

Sada je FCSB opet samo na bod više

Ne kaže se tek tako da "bez starca, nema udarca". To su najbolje na svojoj koži osetili fudbaleri Vitorula koji su posle dobrog sparingovanja ipak sve uprskali kada im je Klužov "deda" Ovidiju Hoban oteo jedan bod u trećem minutu nadoknade i Železničare ponovo doveo na samo bod zaostatka za FCSB.

Možda ne bi bilo nepravedno da su Kluž i Vitorul uzeli po bod u današnjem susretu, ali je Fortuna ipak bila više naklonjena domaćinu koji je tako nastavio respektabilnu seriju bez poraza u domaćem prvenstvu i sada je na deset utakmica, uz smao dva remija u tom periodu. S druge strane Botošani je bukvalno ostao za nekoliko sekundi kratak kako bi ubeležio svoj šesti uzastopni remi u šampionatu, treći rezultatom 1:1.

Izabrane vesti

U igri glavometa prvi je led probio Kluž. Već posle pola časa igre Katalin Itu iskoristio je dobar centaršut Kamore s levog boka, nadskočio dvojicu protivničkih igrača i zakucao loptu u mrežu. Početkom drugog poluvremena Alin Dobrosavlevići je na sličan način poravnao rezultat i zamalo postavio konačni rezultat.

Poslednju je ipak imao prekaljeni vezista Ovidiju Hoban. Igrao se treći minut nadoknade, domaćin je svim silama jurišao na gol protivnika, a posle jedne greške odbrane i golmana Kabuza lopta se od stative odbila do 38-godišnjeg Hobana kome nije bilo teško da se upiše u listu strelaca. I donese tri boda Klužu za nastavak tesne šampionske trke!

RUMUNIJA 1 - 21. KOLO

Utorak

KSMS Jaši - Krajova 0:3 (0:2)

/Ivan 27, Nistor 35, Cimpanu 57/

Sreda

Hermanštat - Gaz Metan 1:1 (0:0)

/Majoral 57 - Šamed 72/

Voluntari - Astra 1:3 (0:2)

/I. Georg 70 - Stal 14, Budesku 45+2, V. Georg 51/

Dinamo Bukurešt - FCSB 0:1 (0:1)

/Tanase 8/

Četvrtak

Klinćeni - UTA Arad 0:3 (0:1)

/Antal 1, Rusu 49, Rožer 74/

Kindija - Botošani 2:3 (2:2)

/Popa 7, Seroni 11ag – Fili 26, Kejta 42, Čindris 77/

Kluž - Vitorul 2:1 (1:0)

/Itu 31 – Hoban 90+3 – Dobrosavlevići 26/

Odloženo

Arđeš - Šepši



tagovi

KlužVitorul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara