Rikardo Gomeš (©MN Press)
Rikardo Gomeš (©MN Press)

Bez "večitih" za vikend: Odloženo i Partizan - Napredak

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.08.22. | 15:36

Kruševljani neće u subotu gostovati u Beogradu

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca/

Još jedna utakmica 5. kola Mozzart Bet Superlige je odložena. Posle duela Vojvodina - Crvena zvezda promenjen je i termin odigravanja meča Partizan - Napredak. Trebalo je da bude u subotu, a kada će - biće naknadno saopšteno.

Izabrane vesti

Oba "večita rivala" u toku ove sedmice startuju u evropskim kvalifikacijama, crveno-beli u sredu u Beogradu (20.45) protiv Pjunika u 3. kolu borbi za mesto u Ligi šampiona, a crno-beli u četvrtak na Kipru (17.30) protiv AEK-a iz Larnake u istoj rundi na putu ka Ligi Evrope. Odložene utakmice domaćeg prvenstva trebalo je da budu između evropskih okršaja, pošto su revanši nedelju dana nakon prvih susreta.

Crvena zvezda je u prva četiri kola Mozzart Bet Superliga ostvarila isto toliko pobeda i prva je na tabeli sa maksimalnih 12 bodova, dva više od Vojvodine. Partizan je tek sedmi, sa pet bodova pošto je posle pobede u Ivanjici nad Javorom (4:0) igrao nerešeno sa Radničkim iz Niša (3:3) i TSC-om (0:0), a u prošlom kolu je poražen u Novom Pazaru (0:1).

Petostruki uzastopni šampion savladao je Radnički Niš (4:0), Kolubaru (5:0), Mladost Lučane u gostima (2:1) i Radnik (6:0).

Uz komšijske rivale iz Beograda, Srbiju na evropskoj sceni i dalje predstavlja Čukarički koji će u četvrtak ugostiti Tvente u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Potom na Banovo brdu u subotu dolazi Spartak iz Subotice. Kako stvari stoje, taj duel neće biti odložen.

MOZZART BET SUPERLIGA - 5. KOLO

petak

19.00: Voždovac - Radnički Kragujevac

subota

18.55: TSC - Novi Pazar

21.00: Mladost - Radnički Niš

nedelja

18.55: Radnik - Kolubara

21.00: Čukarički - Spartak

ponedeljak

19.00: Javor - Mladost GAT

odloženo

Vojvodina - Crvena zvezda

Partizan - Napredak



tagovi

FK PartizanNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara