Komentari na vest

Biće ponovo frke: Partizan i Duljaj tražili penal posle duela Nikolića i Savića (VIDEO)

B

B.C

pre oko 2 meseca

Kako vas nije sramota !? Borite se za titulu a vadite se na sudjenje koje je bilo korektno ! Pa vi ste trebali da date tri komada i da vas nije briga jel penal ili nije ! Sramota da se ovoliko pise o tome a o vasoj jadnoj igri ni rijeci !
Š

Šta je

pre oko 2 meseca

sramota stvari nazvati svojim imenom??? Bolesno je koliko ste nerealni, nema veze koliko je promašeno ili koji rez je konačan, dve ekipe sa čela tabele se bore za titulu, sudija ne svira penal i tako utiče momentalno i konačno na rezultat. Ne razumem zašto zvezdaše boli istina? Ja volim i jedne i druge, iako sam grobar nikada ne ulazim u diakusije ali brate niko da vam kaže da mnogo ke*ate braćo mila. Dajmo se uzeti u pamet, svima na štetu ide nedosuđen penal, koja god ekipa bila u pitanju, svi se bore za bodove. Prozivke su nepotrebne, navijajte za koga hoćete ali vi ne samo da likujete loše odluke sudija na štetu drugih ekipa nego ste postali već i agresivci koji napadaju oštećene jer se žale. Ovo bi bio penal na Marakani kao kuća, a ti sad slobodno reci da ne bi.
C

Cibika

pre oko 2 meseca

Ovo penal , ljudi moi pa gde ste vi gledali fudbal ,? Bez penala nema ni bodova , a jadni ste !!!
C

Cert

pre oko 2 meseca

Ovde nema reci o penalu
M

Misim...

pre oko 2 meseca

i ako mi moze neko strucniji objasniti,sta to znaci pravilo,UTICALO ILI NIJE UTICALO NA REZULTAT? Vecina odluka na svakoj utakmici uticajala je direktno na rezultat,ili je mogla je uticati direktno na rezultat ili su sve odluke mogle indirektno uticati na rezultat! Sto zn1ci sve su bitne i sve u veem ili m1njem oimu uticu na rezultat! Pravila su toliko losa i koriste se izrazi kojima svakako nije mjesto u sportu aponavljaju ih svi ili kopiraju jedni druge kao papagaji.
M

MegaBot

pre oko 2 meseca

Meni se čini da je golman loptu pokupio prvo, po ovom videu. U tom slučaju zašto penal, ako nije golman pokupio onda jeste
M

Misim...

pre oko 2 meseca

da je bi penal.Igrac prvi stize do lopte,ulazi u gol sansu,golman udara loptu prije kontakta koji jeste postojao ali je penal postojao jer je doslo do kontakta u istoj akciji,tj njenom produzenju i pootom na kraju u putanji i prednosti koju je napadac stekao. Moje misljenje.
C

Cert

pre oko 2 meseca

Ovde je sudija mogao da svira i faul nad golmanom kao u svim ostalim evropskim ligama
B

Bida

pre oko 2 meseca

Pitanje za sve novinare u srbiji i krcunove ako ovo nije pensl stase onda podrazumeva penalom sudar glavama ili sta druho
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Dovoljno je pogledati Duljaja na konferenciji za novinare nakon derbija( gdje izgleda kao da su mu pobili cijelu familiju) i Duljaja juce kada daje izjavu za televiziju nakon utakmice( nasmijan i veseo) i sve ce vam biti jasno( svima osim onim jadnicima koji klicu njegovo ime i podrzavaju ga u njegovim losim namjerama) .
z

zocky knjaževac

pre oko 2 meseca

Duljaju su uvelk krive sudije, čovek nema pojma .Stalno brani igrače koji su paceri a on to nevidi, Igraju kao amateri , valjaju se po terenu očekujuċi da im sudija svira penal. Pa neide to tako moraćete nekog i da nadigrate za pobedu , bedo paćenička.
s

sdfafsdfasfasfasfasfasdfsdfasdfsdfasdfasfasd

pre oko 2 meseca

Situacija je jednostavna: igrač Partizana je prvi došao do lopte, a golman Napretka je rukom izbio loptu delić sekunde nakon kontakta sa napadačem Partizana. I to se sve lepo vidi na snimku kad gledate frejm po frejm, što bi verovatno trebalo da bude obaveza VAR sudije. Ovo je penal u svim ligama sveta, osim u jednoj i za sve sudije na svetu, osim za jednog! A da ne pričamo o faulu nad Ovusuom pre gola Napretka. Jasno se vidi da Ovusu stavlja nogu između protivničkog igrača i lopte i na taj način gradi loptu, igrač Napretka uklizava, odnosi Ovusua i potom izbija loptu do saigrača. Faul u svim ligama sveta, osim u jednoj.... I prekršaj za sve sudije na svetu, osim za jednog!
P

Pravi jole

pre oko 2 meseca

Ko bese sponzor partizana.. Ah da mozzart.. Pa dobro, da imate jednog novinara ko se razume u pravila ne bi tako pisali.. A to sto nemate samo govori kakav ste portal.. Jel golman prvo udario igraca ili loptu.. Ako je izbio loptu onda nema faula, ako je startovao na igraca onda je penal. Pa vi dajte drugi ugao pa pogledajte a ne samo da pisete sto duljak kuka
D

Dedadakaze

pre oko 2 meseca

Mora motka da radi...to jest govnava....
D

Dedadakaze

pre oko 2 meseca

Samo Revolucija!!!!
C

Chaslav

pre oko 2 meseca

"Mada ima mišljenja da je Savić posle kontakta Nikolića odigrao loptom..." Malo objektivnijeg novinarstva ne bi bilo na odmet, ako ste vec sportski novinari, ovo je stvarno jadno...
B

Bida

pre oko 2 meseca

Zemljo otvorise pa udarioje golman igraca iz aviona se vidi ada a sudar glavams je penal
D

Dedadakaze

pre oko 2 meseca

U proslom derbiju,svi komentatori komentarisu:SUDIJA JE GRESIO ALI NIJE UTICAO NA REZULTAT!!! Nemoguce,DA JE DAO CRVENI KARTON HVANGU DERBI BI BIO DRUGACIJI,znači,DIREKTNO JE UTICAO NA REZULTAT I UTAKMICU!!!
U

Urox

pre oko 2 meseca

Bio je i penal nad Diajeom pre svega toga pa nikom nista
G

Gost1717

pre oko 2 meseca

Meni je Duljaj gotivan lik, ali pada na malim stvarima i stvarno nema meru..druze, posteno si izgubio, ne trazi alibi u sudijama. Sramotno je da ih juri vec na poluvremenu i vrsi pritisak..da ne pricam o kraju meca i izjavama da su oni odlucili tekmu. Pa i Zvezda te razbila, pukom srecom si izvukao bod..cak i do 75' minuta, da ne bude da je zbog crvenog dominacija...imali pet zicera u prvom pol..vi slucajan gol dali. Posle isto u drugom, silne sanse, precke, stative..igraj fudbal, pusti sudije..ovaj Gacinovic je trenercina, ne znam kako ga nema u jacem klubu!! Svaka cast na igri i kulturi ponasanja..i onaj Dudic sa Kg dobro radi, oni su pelcer dobre igre i ponasanja trenera.
D

Dedadakaze

pre oko 2 meseca

I kako igrati posle ovakvih sudjenja? Treba svi navijaci partizana da se okupimo ispred FSS-a i pokazemo protest....OVO VREDJA SVAKU PORU ZDRAVOG RAZUMA!!!!
X

XD

pre oko 2 meseca

Tvoje poznavanje pravila vređa inteligenciju i fudbalerimanu petlićima i pionirima.
D

Dedadakaze

pre oko 2 meseca

PENAL KO VRATA!!!! Nema potrebe da se komentarise,PENAL ČIST KAO SUZA!!!!
Х

Хекс

pre oko 2 meseca

Стави наочаре и погледај поново
S

Sombor

pre oko 2 meseca

Jeste ,veceras u 18 i30 se izvodi na Arenasport 3.Prebacite obavezno kanal,ide uzivo.S sta ako ga nacko omasi.Pa da onda se golman mrdai iza gol linije,a to se nesme,nate.
G

GOSTSD

pre oko 2 meseca

Partizanovci treba da se dogovore sami sa sobom kakva su pravila. Ovde je penal, nema veze što prvo bio kontakt sa loptom, a u derbiju, kada je njihov igrač startovao na zvedzdinog igrača, iako je bilo posle šuta, to nije penal.
G

GostCzv88

pre oko 2 meseca

Bravo. Tacno u metu.
B

Bida

pre oko 2 meseca

Vazno daje bio penal sudar glavama i van 16 kovas krcunovi nezna
f

ffasfasdfasfsdfas

pre oko 2 meseca

Fascinantna količinia bezobrazluka i još fascinantnije nepoznavanje fudbalskih pravila: sve to prosto vrišti iz ovog komentara.
G

Gost1990

pre oko 2 meseca

Ovaj put sam 100% siguran da sigurno ne postoji niko ko stvarno misli da je ovo penal za koga god navijao, vec samo ovi sto se zezaju po mrezama pa loze narod. Bukvalno je nemoguce da neko misli da je ovo ni pola penala ko je ikad pratio fudbal.
B

B. Grobar

pre oko 2 meseca

Idi bre mentosu, skoci sa Pancevackog mosta u Dunav.
D

Dragan Dzajic i bata Djora

pre oko 2 meseca

Penal kao suza, skolski primer, pogotovu sto ima VAR. Igrac Partizana dolazi prvi do lopte i ima svoju liniju kretanja, kao sto mozete i sami videti ako zelite, a ta linija je kretanja u stranu, tj. hoce da izbegne kontakt sa golmanom nako sto je dosao do lopte, znaci ne direktno u golmana vec ide u stranu. Golman brani i nakon toga rusi igraca tako koji ide u stranu i to je penal koji samo glup i slep, neskolovani sudija ne vidi. Malo se ovde brkaju loncici, nije ovde sudar igraca i golmana, vec rusenje igraca od strane golmana, onda sve ima vise smisla. Pozdrav od sudije, delije.
s

sam kazes

pre oko 2 meseca

golman brani i potom rusi nikolica hahahhahaha
F

Fef

pre oko 2 meseca

Golman izbija loptu i potom ruši igrača. Penal ne postoji. Kraj priče.
G

Gost90

pre oko 2 meseca

Ista prica svake godine. Uvek kukanje od starta da bi se napravila vestacka slika kako ih sudije saplicu, a onda se sve vidi na snimku i pocnu da ih i njihovi navijaci teraju. Kao onda Savo kad je imao napade sizofrenije na terenu a na snimku se lepo vidi kako igrac Vojvodine dolazi do lopte i posle toga ga bilo sramota i dao otkaz. Tako i Duljaj danas, komedija. Ok je da kukas ali ove situacije kao ova sa golmanom od juce stvarno nemaju smisla i ne moze se bas za sveee poklanjati.
D

Daxo Par

pre oko 2 meseca

Sta kaze urednik za duboku analizu, a lijepo se vidi da jedino moze biti faul nad golmanom jer nakon udaranja lopte golman odbija loptu i Nikolic se zakucava u njega. Dokle god ne promjenimo trenera i mozda dovedemo Dudica ovo je nas max.
D

Dadoo

pre oko 2 meseca

Hocemo li bar dobiti izvinjenje od Duljaja nakon ovog snimka za ponasanje i izgovorene neistine? I da objasni ko mu je rekao da je bio penal posle utakmice, ako je i tu rekao istinu? Na ovom primjeru se vidi ona da su u lazi kratke noge. A svi sem Mozzarta pisu o napadu na sudije u svlacionici, zasto vi gospodo to ne objavite?
B

Bane 2

pre oko 2 meseca

Може бити само фаул над голманом
z

zaks

pre oko 2 meseca

Nema tu različitih mišljenja.Postoje oči i vidi se da , nakon Nikolićevog igranja loptom, istu izbacuje golman van šesnaesterca i onda Nikolić i golman imaju kontakt.Nema penala.A sada , što navijači, igrači i trener Partizana , uvijek imaju svoje viđenje svih spornih i nespornih situacija, to je već drugi padež. Uvijek se alibi traži u nečem drugom.Pa na derbiju je u šesnaestercu Marković odnio Đigu klizećim startom, lopte nigdje nije bilo.Eksperti kažu lopta bila van terena. Pa faul je faul, na bilo kom dijelu terena se desi, sa loptom ili bez lopte.Onda mu daj karton što je udario igrača bez lopte , to je onda crveni , ako ćemo tom logikom.
J

Jesse Custer

pre oko 2 meseca

Mada ima mišljenja da je Savić posle kontakta Nikolića odigrao loptom!? Ima mišljenja!? Pa svako sa parom očiju vidi da je odigrao loptom, samo se vi pravite malo slepi i spinujete po običaju. Što ovakve vesti niste stavljali posle penala protiv Radnika, i u Humskoj i u Surdulici? Skotovi iskompleksirani, bolesni i bezobrazni.
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Zanimljivo je da se FK jos nije oglasio po ovom pitanju kao sto nije ni poslije derbija iako su sudijske greske na stetu Partizana vise nego ocite.
D

DUH koji TELEFONIRA

pre oko 2 meseca

Pitam se šta je razlog.
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Neće da se blamiraju kao njihovi navijači.
c

ccccc222

pre oko 2 meseca

Bar nek izadje ljudska gromada od Duljaja da se izvini sudijama sto ih je napadao da nemaju obraza.
0

0304995

pre oko 2 meseca

On nikada ne komentarise sudjenje..samo pita sudije jel imaju porodicu I to je to 😂
X

XD

pre oko 2 meseca

Još stavite klip grobarskog paćenika sa naslovom "najveća krađa u istoriji"???? Sramota. Nijenstrašno kada ljudi koji se prepucavaju po portalima ne znaju pravila ali Duljaj, Poledica i slični bi morali malo bar da se razumeju u sport od kojeg žive.
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Iz tvoga komentara se vidi koliko se ti razumijes u pravila sporta koji ti je , ocito, samo razbibriga ili ce prije biti da si sa SEVERNE SIPKE pa patoloski mrzis FKP kao i vas lebdeci duh.
G

Gosti

pre oko 2 meseca

Jelenko ne mrzimo mi vas vi ste nama nebitni to vi shvatiti ne možete.Jer ste opsjednuti nama i uvozne je nepremostiva razlika kontas.Vi za nas = nebitno.Mi za vas nešto čemu težite makar malo pakovanju al ne ide i onda se stvara frustraci kompleks ajde sad jedan bensić i opušteno možda ove godine budete drugi
B

Bojo

pre oko 2 meseca

Nikolić stiže do lopte , kontakta još nema, potom Savić uzima loptu pre kontakta i onda dolazi do obstranog sudara i Saviću ispada lopta... Prema tome Savić je uspeo da dođe do lopte pre kontakta i NEMA penala, već faul nad golmanom...
X

Xao

pre oko 2 meseca

Nema razloga za frku i vase tendenciozne "vesti". Golman je izbio loptu i posle toga oborio Savica
D

Drake

pre oko 2 meseca

Nije penal, zato što je golman imao prvo kontakt sa loptom, pa tek onda sa igračem.
D

Drake

pre oko 2 meseca

Golman je prvo izbio loptu, pa tek onda imao kontakt sa igračem. Ako se pauzira snimak na petoj sekundi, to se jasno vidi.
M

M. R.

pre oko 2 meseca

Odneo je loptu golman, sve je čisto.
n

ne brukajte se

pre oko 2 meseca

Ovo je odbrana golmana jer je napucao loptu u golmana, da je Nikolić sklonio pored bio bi penal. Duljaj bolje da razmisli zašto Napretku nije dao nijedan gol!?
6

6tardizan

pre oko 2 meseca

Bez njihovih sudija i bar 2-3 penala po svakom mecu nikog zivog u nasoj ligi na posteno pobediti ne mogu,to je cinjenica koju zna cela Srbija a najbolje se oslikava u Evropi gde ih redovno 6tardiraju deca iz Nordsjelanda kad god to pozele!
F

Fudbalista

pre oko 2 meseca

Nije penal. Ali će biti zanimljivo u nekoj od sličnih situacija kad bude igrala zvezda... uveren sam, biće vrlo zanimljivo.
7

79

pre oko 2 meseca

Sramotan navijački tekst novinara,uzdržan je Duljaj bio posle utakmice.Pa u prve 3 rečenice je nagrdio sudiju i rekao onda neću o suđenju.Od prvog minuta je vršio pritisak na sudiju,skakao,psovao,derao se.Na kraju je do tunela psovao sudiju i fizičjćki nasrtao na njega
M

Muki86

pre oko 2 meseca

Za sve koji kažu da je penal... Da li je penal ako igrač Partizana (recimo) šutira na gol, golman odbrani i posle toga dodje do kontakta izmedju golmana i igrača, za koji je naravno kriv golman jer se bacio da odbrani...ili goman ne sme da brani šut ukoliko posumnja da će zakačiti igrača koji šutira????
j

jojo

pre oko 2 meseca

Не може да буд епенал јер је након играча партизана голман ударио лопту ногом. Фаул је за голмана
d

dezurn1kr1vac

pre oko 2 meseca

Ovde je prvi kontakt sa loptom imao igrac Partizana a onda je golman celim telom usao u njega i odneo i njega i loptu .. Tako da po svim pravilima ovo je morao da bude penal . Ali kad su to pravila važila u Srbadiji .. 🤷
N

Nik Sloter

pre oko 2 meseca

Golman rukom sklonio loptu pre napadaca.Da su ovo svirali penal,bila bi najveca kradja u istoriji ovog kola.
p

pčelar

pre oko 2 meseca

Golman uvek ima prvenstvo,zaštićen je u 16m,druga stvar stigao je pre igrača,tako da ništa od penala...
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 meseca

Sa kim se mi objašnjavamo da li je penali ili nije... Pa oni su svi u glas tvrdili da nije bio ofsajd kad je Suma dao gol, čini mi se baš protiv Napretka, jer je između Sume i gola bio 1 igrač Napretka (ali ne i golman, odnosno još jedan). E tad je komentator Arene Ivan Radulović rekao da ne zna da li tu ima ofsajda. Toliko o tome.
r

roki balboa 123

pre oko 2 meseca

daj bre nemoj te se brukati ko osnovne stvari fudbalske igre zna vidi da je ovo faul nad golmanom. ovo je sve cisto kao suza, a dzugima slamka spasa. smesno
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ovo može biti samo faul nad golmanom.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Grobari i elementarno nepoznavanje fudbalske igre. Dali može da se izdvoje ruja Jamkana i lakat Petkovića u lice Đigi. Hvala.
M

Milivoje 76

pre oko 2 meseca

Penala nema!!! Stigao je partizanov igrač do lopte, ali je golman loptu izbio kolenom i tada dolazi do kontakta sa napadačem. Golman je išao na loptu, nema prekršaja!!!!
D

Dragan Arsenovic

pre oko 2 meseca

Važno je da se Partizanu ne sviraju nepostojeći penali.Boli poraz,ali BOG GLEDA OD GORE SVE.KOLO SREĆE SE OKREĆE...NAPRED PARTIZAN...
L

Lalegale

pre oko 2 meseca

Sve cisto nema penala
G

Gigu

pre oko 2 meseca

Da je petokraka u pitanju 100% bio bi penal !!! Cist kao suza .
W

WhoAmI

pre oko 2 meseca

Pitanje za sve ove sto kazu da je penal. Kada igrac izadje jedan na jedan sa golmanom, dribla ga, golman se baca njemu u noge i kupi prvo loptu pa noge igraca, je l penal?
W

WhoAmI

pre oko 2 meseca

I zasto nije?
G

Gost 1234

pre oko 2 meseca

Ovde igrac prvi stize do lopte....cist penal
W

WhoAmI

pre oko 2 meseca

I u mojoj situaciji igrac ne samo da stize prvi do lopte, nego je vodi recimo 10 metara pre ulaska u duel sa golmanom i opet nece biti oenal jer golman prvo loptu odnosi a tek onda igraca
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Ako nije penal za Radnik u pretproslom kolu, jos manje je ovo. Konacno pravedan sudija koji nije podlegao pritisku i koji je odsudio posteno.
N

Novak majstor

pre oko 2 meseca

Iz aviona se vidi da napadac Partizana hoce kontakt , samo to ga zanima - celo drugo poluvreme su gledali da bilo ko padne u kaznenom prostoru i kako god providno bilo da dobiju penal . E sad sta je sve svirano ove sezone Partizanu kao penal , ovo je penal kao kuca po tom kriterijumu iz prethodnog dela sezone
N

NoName1

pre oko 2 meseca

Pa padali su druže, k'o sveće. Samo onaj mali Baždar je pao minimum pet puta, bez da ga je iko dotakao. Mene je bilo sramota. Svako ubacivanje lopte u 16 neko od njihovih je pao tražeći penal. Degutantno
W

Wjsjwj

pre oko 2 meseca

A kad se igrac cz baca na igraca novog pazara, onda je penal
T

Terminator 2

pre oko 2 meseca

I Nikolic i golman prvo su dosli do lopte, a onda se u naletu SUDARILI! Niko nikog tu udario nije, tako da penala NEMA!
S

SD

pre oko 2 meseca

Golman prvo odbio loptu pa se sudario sa Nikolićem. Ko hoće da vidi-videće. Ko neće nek u sudijama traži krivce.
M

Mudra breskva

pre oko 2 meseca

Postaje nenormalno kakav se pritisak vrsi na sudije. Igraci i klupa Partizana skacu i urlicu na svaku odluku sudija, svaki aut, korner, zaustavno vreme ama na sve zivo. Ajde sto grobari komentarisu navijacki ali da komentator kao profesionalac i valjda poznavalac pravila kao ostavlja sumnju i otvoreno pitanje za ovu situaciju je zaista skandalozno. Pa ljudi ovde ne znaju osnovna pravila i pricaju da je Nikolic prvi udario loptu ?!?!? Da li je moguce da ne shvataju da to ovde uopste nije bitno. Da li je bre tesko da pogledas i vidis da je golman prvo udario loptu pa igraca i tu je kraj price. Nema penala. Sramota i za ovaj sajt da kao otvara pitanje i pali grobare da ce “biti frke” oko ove odluke? Zasto frka? Zato sto grobari tvrde pogresno?? U onoj drugoj situciji se vidi na snimku da igracu lopta sklizne sa glave pa udara u ruku a komentator kaze igrac promasuje loptu glavom i udara ga u ruku a onda indikativno kaze ali sudija kaze nema penala ???? Uzgred budi receno realizacije prenosa Arene su na amaterskom nivou u svakom pogledu i to svakog sporta. Pa oni platili 600m za prava na PL a ne mogu da kupe/uvedu najnovije tehnologije za usporeni snimak, zamrzavanje slike i slicno…
P

Preža

pre oko 2 meseca

Moram priznati da sam i ja pomislio na prvo gledanje da je penal čist kao suza. Ponavljanjem snimka se stvarno vidi da je posle Nikolića golman odigrao nogom loptu, što se može videti po smeru kretanja iste. Sada, ako su pravila takva kao sto mnogi tvrde, onda penala nema.
G

G

pre oko 2 meseca

Komentar Kejna dole ispod da procitate svi vi sto kazete da nije penal.Penal nije da golman dolazi pre Nikolica do lopte i onda ga udara znaci prvo lopta onda udarac u igraca,posto je Nikolic dosao pre golmana do lopte nikakve veze vise nema sto je golman zakacio loptu.Cist penal.
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Druze Nikolic dolazi prvi,ali onda lopta udara golmana i onda se sudaraju,tako da mani se placa,penala nema.
G

G

pre oko 2 meseca

Samo da ti kazem da za Vosu navijam i zabole me pedu za Titove blizance,U ovoj situaciji Nikolic kad je prvi stigao do lopte prica se zavrsava.Cist penal.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Golman je odbranio Nikolićev for, udarac šta god i skrenuo loptu tu je kraj. Jedino što može je faul nad golmanom. Nemojte biti debili ako ste grobari.
N

NoName1

pre oko 2 meseca

Momče, prvi je loptom igrao Partizanov golman Jovanović, kad baš insistiraš na tome ko je prvi, pa onda u nastavku Nikolić i na kraju golman Napretka. E vidiš, ovo na kraju je bitno, da je golman Napretka igrao loptu. I ovo se tretira kao START NA LOPTU. Da je golman promašio loptu, tretiralo bi se kao start na igrača, i bio bi penal.
х

хахахсхсхсхсхсхсххсхсх

pre oko 2 meseca

Играчу се баци лопта у простор он хоће да предрибла голмана, уради један дриблимг али голман се баци избије прво лопту па обори играчс, како ти кажеш пенал је јер је нападач први стигао до лопте и већ је једном дотакао. јеси ти прочитао шта си написао? није лимте драмота што не знаш правила а коментаришеш
D

Drake

pre oko 2 meseca

Ne navijas ti za Vosu, vidi se za koga navijas. Kakve veze ima ko je prvi stigao do lopte? Vazno je da je golman imao prvi kontakt sa loptom, pa tek onda sa igračem, a to po pravilima fudbala nije penal. E sad to što ti i ostali navijači Partizana ne znate pravila, to je već potpuno druga priča.
B

Bojo

pre oko 2 meseca

Jeste Nikolić prvi stigao do lopte ali je i Savić stigao do nje, PRE KONTAKTA... Do kontakta je došlo kada je lopta bila kod Savića...
H

Hocemo penal za Natha

pre oko 2 meseca

Znaci po toj teoriji, evo situacija, ako napadac prvi dodje do lopte i posle toga golman uhvati loptu i pokupi tog istog napadaca, to je penal? Izgleda ne gledamo isti sport
K

Kejn

pre oko 2 meseca

Kralju ja sam komentar bas pisao za ljude poput tebe. Da se ne ponavljam jer su ti vec debelo objasnili. Nema penala.
M

Mikalele

pre oko 2 meseca

Za komentar je isključivo zadužen u Srbiji Raka Đurović! Da čujemo?
@

@mik

pre oko 2 meseca

Raka i kompetentnost nikako ne idu zajedno...
M

Mikalele

pre oko 2 meseca

Pa kako zarađuje honorar kada nije kompetentan?
M

Mikalele

pre oko 2 meseca

Posao je jednostavan. Naručiš komentar, platiš i tu je.
M

Makelele

pre oko 2 meseca

Nema govora o penalu i samo fudbalske neznalice mogu da tvrde drugacije.Po jedan ni igrac ni golman nemaju kontrolu nad loptom,pod dva lopta se odbija od golmana pa dolazi do klasicnog sudara

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Dzabe dizete tenziju, golman posle Nikolica izbio loptu pa su se onda sudarili. Nista sporno, mozete da kukate so sutra.
G

Gogsi

pre oko 2 meseca

Nema penala za partizan.Golman udara loptu pa dolazi do sudara sa igracem.Dobra odluka sudije
K

Kejn

pre oko 2 meseca

Prosto mi je neverovatno da ljudi gledaju snimak i da vide ono sto oni zele da vide a ne ono sto je zapravo na snimku. Usporite snimak i jasno vidite da prvo do lopte stize Nikolic, potom golman udara kolenom loptu i na kraju rusi igraca. Fudbal verujem koji svi oduvek pratimo, pravilo je uvek bilo da ukoliko golman prvo stize do lopte pa rusi igraca ima prednost, odnosno nije prekrsaj. Ako neko misli ali Nikolic je prvi stigao do lopte pa onda golman to nema veze sa vezom, kljucno je golman prvo udara loptu pa igraca. E sad svedoci smo cini mi se i ove sezone da je bilo situacija gde se desavalo isto da golman stigne pre do lopte pa onda srusi igraca da su se svirali penali, cini mi se da je bilo jednom ili dva puta ove sezone u nasoj ligi. I tad mi je bilo da tu penali nisu trebali da se sude i sad mi je.
S

Sporno

pre oko 2 meseca

Ma kakav penal,golman izbio loptu pa je doslo do sudara,nema penala!
5

555678

pre oko 2 meseca

A Sveta u Surdulici ko da je rvac sudija svira penal pa ponisti i nikom nista. To ste grobosi zaboravili.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 meseca

Kako vas nije sramota više? Pa na 2 sekunde snimka se lepo vidi da Savić izbija loptu pre kontakta za Nikolićem, tek posle toga ide kontakt.
S

Samo kmecite oboje

pre oko 2 meseca

Vi na Balkanu nista ne kapirate, zaot vam cevaju Kartoni kad igrate EU. Samo vi mislite d anije faul akd prvo pipnes loptu pa igraca. Pa da pipnes loptu a igracu slomis sve kosti kako da ne. Sve treba da bude u skladu. Ako tako navalis na igraca to je faul, koliko god ti pogodio prvo loptu. FAUL cist. a nisam od vecetih.
D

Dalibor CZ

pre oko 2 meseca

Nema veze sa penalom Nikolić dira loptu zatim golman udara loptu pa onda igrača. Druga stvar jadno je da je postavljen ovaj video sa naslovom "Najveća kradja". Radi propaganda svaka čast.
d

dajte im titulu odmah

pre oko 2 meseca

Ma eto im titulua, dajte im odmah i da ne crvene bar oni pošteni navijači Zvezde više. Videli smo koliko su jaki, najjači protivnik kojeg su dobili je TSC i to uz dva penala. Spucali 50 miliona da ih guraju penalima :)
@

@dajte

pre oko 2 meseca

Titula je vec 6 godina nasa, nema sta ko da nam je daje... a koliko ste vi jaki videli smo u derbiju! Bog vas pogledao da ne primite 9 komada!
D

Dexaman

pre oko 2 meseca

Možemo da pričamo do prekosutra, ali ovo je penal 100%! Na stranu što je Partizan ponovo pokazao da bez pojedinih igrača ne može da bude sigurica, na stranu što se na polusezoni prodaju dva izuzetno bitna igrača (Belić i Ilić), na stranu što uprava kluba boga moli da ne budemo prvi, na stranu naši grozomorni bekovi...Jednostavno, Napredak se kod kuće morao dobiti...
B

Baba Vanga

pre oko 2 meseca

Neznam sta je ovde sporno sem sto nije svirano Nikolic prvi igra loptom golman ulazi u meso rusi Nikolica i tek onda rukom udara loptu,gde su druga dva igranja rukom u sesnest,za jedno tako identicno laktom na zemlji je skoro Zvezdi sviran penal,treci ruka odrucena!
U

UPDP

pre oko 2 meseca

Nije rukom vec kolenom.
o

ovo i baba vidi

pre oko 2 meseca

Čist penal kao suza!!!Zovite Kolinu boga za sudjenje pa ce te vidjeti da ce vam isto reci kao i ja CIST PENAL KAO SUZA!!!
B

BAM

pre oko 2 meseca

Ma penal cist ko suza, kakva kradja, ali kao sto je neko vec napisao, kakva uprava takav i odnos prema klubu, losa uprava tako se svi i odnose.
D

Desa

pre oko 2 meseca

BELA TAČKA 101%
L

Lossssmi

pre oko 2 meseca

Koji crni penal. Hvataju se ni za sta. Gluposti.
L

Lglv

pre oko 2 meseca

Haha to je ta vasa „ralnost“cuj nema govora o penalu hahaha a jasno se vidi da golman prvo rusi igraca pa kaci loptu
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Sudjenje je bilo perfektno,odlično pitajte bilo kog neutralnog navijača i svako ce vam to reci ko nije navijač ni Partizana ni Zvezde.Pavle Ilic je isto sudio dobro na derbiju uz možda neke sitne freske ali nista sto bi odlučilo pobednika.Uostalom grese i Marcinjak,Cakir,Bjorn Kujpers tako iskusne i kvalitetne sudije.Partizan i Zvezda su poslednji klubovi u Srbiji koji smeju i trebaju da se zale na sudjenje.Oni su jelte iz Beograda u ovom slučaju Partizan a Napredak iz nekog tamo nebitnog Krusevca pa im se moze e pa NE MOZE gospodo i nece proci.Sportski pozdrav.
M

Miki654

pre oko 2 meseca

Ma sitne su to greske, pomerizivi zid na 11, 5m pa zbog toga sto mu je Kaluli to rekao on mu daje zuti karton. Sotna greska je i to sto poslednjem igracu odbrane zvezde Hvangu daje zuti iako je bio ppslednji ograc, iako se vidi namera da obori igraca plus igrac Partizana je brzi. Sa ne govorimo o stinon gresci u kojoj daje crveni igracu Partizana na pravdi Boga. Nista to nije odlucilo pobednika, samo to da je zvezda trevalo da igra sa 10 a Partizan sa 11 igraca, pitam sek ako bi zvezda igrala sa 10 protiv 11.
G

Gost nedragi

pre oko 2 meseca

Stani pred ogledalo i sve to ispricaj u isto. Ako ne budes imao nikakvu reakciju,bojim se da si u problemu. Sportski pozdrav!
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 meseca

Svaki ekspert za suđenje u svakoj sportskoj emisiji potvrdiće da je ovo bio penal.Nije sporno da je Nikolić prvi stigao do lopte,gurnuo je napred a da je na njega naleteo golman i srušio ga jedno pola metra unutar šesnaesterca.Partizan jeste odigrao neefikasno,ispromašivao i nije uspeo da da gol se ali ovo jeste bio penal.
@

@mauro

pre oko 2 meseca

Budi siguran da nece! Evo videces, veze nema sa penalom...
м

мермер

pre oko 2 meseca

ако је гурнуо лопту напред (јесте остварио први контакт са лоптом) како је лопта променила правац и отишла ван казненог простора?
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Делује да је након Николића ,голман играо лоптом па руши играча .Треба други угао.Звездаш сам...али оно што ради она "одлична" телевизија ...нигсе нема. Дерби Спајић даје гол...Натхо пада ...и ми чекамо крај утакмице и студио да би смо видели да је све чисто.Такве и остале ситуације морају одмах да се покажу.
s

soca86

pre oko 2 meseca

Nema penala . Uputio je loptu ka golu a nakon toga sudar sa golmanom. Da je sklonio loptu ,bio bi penal ..
k

kimihh

pre oko 2 meseca

Ljudi ,zivimo u bolesnom drustvu..gde se ljudi prodaju za sendvic i 17e..ovde troluju ljudi iz zavisti ljubomore i besa i pisu komentare..sve je manje pravih ljusdi koji viteski gledaju na sport kao igru i postuju pravi rivlastvo. Upliv svega loseg,prvenstveno mislim na politiku u sport je dosao do krajnje granice,sto se odrazava i na atmosferu medju navijacima. Sto se tice ove situacije, Nikolic dolazi do lopte,sklanja je,golman kasni za pola sekudne i obara Nikolica. Ja ne znam sta pojedini ljudi pisu ovde i brukaju se..kako je golman prvi kacio loptu..ljudi dozovite se pameti..ovo je samo sport..
D

Dosta lazi

pre oko 2 meseca

Golman kada dodirne loptu a posle igraca nije penal, To zna svako, To sto je dodirnuo loptu Nikolic trenutak pre ne znaci da je golman takodje nije sklonio , Nikakav penal nije
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Evo pogledao sam 20 puta ovaj snimak, I svaki put isto se vidi gle čuda?????? A to je da golman izbija loptu ispred Nikolica!!!!!!!!! Vi ste bre bolesni svi do jednoga!!!!!! A i novinar kome je ovo sporna situacija......
B

Box87

pre oko 2 meseca

Ne vidim razliku u ovom startu i startu nad Djigom u derbiju..
G

Ggosttt

pre oko 2 meseca

Ja ovde vidim opasnu igru otvorenim đonom ka kolenu golmana!?
I

IVAN 82

pre oko 2 meseca

I treba da nas kradu kad nemamo upravu to jeste poltrone koji nas vode. Koji ne sminu da dignu glas opstu kradju od sudijske organizacije. A ovi sto ne zele da vide ovu situaciju,pravo kod ocnog doktora. Nikolic dolazi do lopte prvi,bocnuo je i golman ga rusi. Po pravilima svira se faul od golmana u ovom slucaju penal. Ali kad treba ovak Kvar ili ti u svetu WAR u Srbiji ne radi.
Z

Zeljko®

pre oko 2 meseca

Po pravilu,pogledas situaciju iz vise uglova pa onda komentarises.Da golman nije igrao loptom ovo bi bio penal i crveni karton za golmana(drugi zuti,vec je imao jedan).Posto je igrao loptom,sto se vidi i po kretanju lopte u odnosu na kretanje obojice igraca,ne svira se nista.Kao po obicaju,neko potpaljuje vatru medju navijacima da bi sakrio svoju nesposobnost.Ko je kriv Bazdaru sto je promasio sanse koje je imao i ko je kriv sto vise od pola ekipe Partizana od 70-og minuta dise na skrge i vuce se po terenu? Sudija nije sigurno.
N

Nisam gost

pre oko 2 meseca

cak i da je sviran prekrsaj nije penal.Tacka
U

UPDP

pre oko 2 meseca

Molim? Kontakt se dogodio u kaznenom.
G

Gost Djape

pre oko 2 meseca

@UPDS - Covek misli da je prekrsaj trebao da bude za golmana, igrac partizana ide otvorenim dzonom, opasna igra.
p

podesen

pre oko 2 meseca

Igrac partizana prvi stize do lopte,golman ga rusi,penal kao kuca.
S

Stefan^^

pre oko 2 meseca

Bitno da JSDP odmah izbaci video sa naslovom “najveća krađa u istoriji…”. 😂 Ako ćemo iskreno, ovo u najboljem slučaju po Partizan može da se nazove “spornom situacijom” koju treba pogledati. A svako ko pogleda, i ko je objektivan, videće da nije penal.
t

to pitanje

pre oko 2 meseca

Nije ovde pitanje da li je bio penal ili ne. Vrlo verovano i nije. Pitanje je da li bi sudijska odluka bila identična da je na drugoj strani bila Zvzeda umesto Partizana? Mislim da svi znamo odgovor na ovo pitanje. Da se ovo Zvezdi ne svira Terza bi podigao revoluciju, u to nema nikakve sumnje.
P

Pazi na raskrsnici

pre oko 2 meseca

Pre samo nekoliko dana su bila dva penala i niko nije napravio nikakav skandal. Vi bre kad vam sudija svira ofsajd vičete Vučiću p.... ahahahahahaha
P

Postic

pre oko 2 meseca

Ma sta kazes a penal za Zvezdu u derbiju nad Djigom start sa obe noge
G

GostW

pre oko 2 meseca

Dokle će više da kukaju??? Vidi se očigledno da je golman prvo udario loptu pa je došlo do sudara. Samim tim, penala nema. Ćao, zdravo, ne bih vas više zadržav'o. Naučite pravila, prijateljski savet, ne blamirajte se više sa ovom kuknjavom na sudije, a realno, sve je bilo po pravilima.
T

Tako too

pre oko 2 meseca

Ja ne znam ili si ti slab na vidu ili si navijac komsinice,ali je vise nego ocigledno da golman prvo obara igraca pa dodiruje loptu.Treba ponekad biti iskren…
H

Haha

pre oko 2 meseca

Ali golman koji skuplja prvo loptu,a posle se sudara sa igracem i to u kaznenom prostoru,u KAZNENOM PROSTORU tamo gde je golman zasticen kao beli medved,ali najjaci video gde pise najveca kradja u istoriji hahahahahahaahaha
D

Danilo911

pre oko 2 meseca

Golman je zasticen u petercu, nauci pravila.
К

Ко је овде луд

pre oko 2 meseca

Ви сами правите фрку. Успорени снимак је сасвим јасан, голман прво стиже до лопте.
r

realno...

pre oko 2 meseca

Zašto ne pustite drugi ugao gde se vidi da Nikolić gurne loptu, onda je Savić izbije i onda se sudaraju. Dižu frku bespotrebno. Napredak je zasluženo i čisto pobedio. Ali ne bi bilo to to, da se ne unese zla krv u čemu vi novinari ponajviše pomažete. Pitate čitaoce o mišljenju, a za šta vi služite ako ne možete realno da kažete svoje. Nego bacate narodu kosku da se kolje oko nje.
B

Brze jace bolje

pre oko 2 meseca

Kazu ljudi u komentarima.nikakav penal... hahaha e oci vam ispale dabogda
B

Bss

pre oko 2 meseca

Drugar mani se fudbala, to je ozbiljna nauka za tebe.
F

Fadilj Vokri

pre oko 2 meseca

Smece od portala koje kmeci za Zagrebcanima
J

Jaoo

pre oko 2 meseca

Dal ste realni? Ajde ne brukajte se bar vi. Penala nema to je očigledno.
n

najiskrenije

pre oko 2 meseca

Jedino u šta sam siguran je da ovo nikada ne bi propustili da sviraju Zvezdi kao penal. Ako bi se to i desilo u nekom paralelnom univerzumu, Terza bi podogao revoluciju i tražio bi glave sudija i ljdui iz sudijske organizacije. Ono što još želim da kažem kao navijač Partizana jeste da je Napredak odigrao pošteno i zaslužili su pobedu. Mi nismo bili na našem nivou i to je to. Ali da je večeras na drugoj strani umesto Partizana bila Zvezda, za ovo se VAR ne bi ni gledao. Pokazao bi ga odmah i još bi bilo karton za golmana. Svako iole objektivan je svestan toga.
g

gogoo

pre oko 2 meseca

Ni p od penala.
L

Loris Bauer

pre oko 2 meseca

Nevezano za pripadnost navijacku... ko god napise da ovo nije penal... ili troluje ili je samo loš čovek ili totalna neznalica. penal kao zgrada...Sportski pozdrav
B

Burek

pre oko 2 meseca

Ako, i bolje da jeste bio penal, taman da vidite kako je kada nemate sudije iza sebe. Samo se seti kako ste isti klub pre 6 godina na ovom stadionu pokrali golom Evertona iz ofsajda
B

Bss

pre oko 2 meseca

Druže ti troluješ, loš si čovek i neznalica. Ako imaš problema sa vidom onda ti je oprošteno.
U

Upitnik

pre oko 2 meseca

^^^Mada ima mišljenja da je Savić posle kontakta Nikolića odigrao loptom^^^ Kakvih misljenja? Zasto niste okacili snimak gde se jasno vidi da golman igra kolenom pre kontakta?
E

Eto resio sam vam

pre oko 2 meseca

Golman je udario loptu prvo, NEMA PENALA NIKAVOG
G

Gost Djape

pre oko 2 meseca

Igrac partizana isao dzonom na golmana, koji je izbio loptu, greska sudije sto nije zvao faul za golmana i dao zuti igracu partizana zbog opasne igre.

Bojank91

pre oko 2 meseca

Pa jasno je odneo loptu prvo, sta tu nije jasno? Iskreno ovo je pateticno postalo jos i nakon derbija gde su prikazali ugao gde deluje da je Endiaj postigao gol rukom dok se lepo iz suprotnog ugla vidi da je udario ramenom (plus je rame sve do duzine rukava). Ne znam samo zasto ovo i pisem kad su ovo opstepoznata pravila, pogotovo bi to trebalo da znaju oni koji su placeni VISE DESETINA hiljada evra mesecno!
U

UPDP

pre oko 2 meseca

Nije rame bas do duzine rukava osim ako to nisu neki prilicno kratki rukavi.
l

lol12

pre oko 2 meseca

Prvo Nikolic loptu gurnuo,pa je golman udario pa tek onda i pokupio Nikolica.Kad golman pre stigne do lopte pa tek onda i igraca pokupi nije penal.
k

kakav penal...

pre oko 2 meseca

nema nikakvog penala