Komentari na vest

Bila jednom tri Srbina u Maljorci: Radonjić dominirao, Rajković branio, a Nastasić doneo bod

L

Lazeta

pre 2 meseca

Aleksandar Radovanovic i Matija Nastasic ozbiljno igraju u Spaniji, dva srpska stopera.
I

Immobile

pre 2 meseca

Igrao je i Sedlar fenomenalno do povrede.
V

Vukkk

pre 2 meseca

Natasic najbolji srpski stoper uz Pavlovica, Piksi planira jos uvek da forsira Veljkovica koji je izabran u najgori tim Svetskog prvenstva?
p

prvoslav koca

pre 2 meseca

Zasto na nekim vestima pise ko je autor i stoji imejl adresa a za ovaj tekst se ne zna ko ga je pisao? Zanima me.
S

Sokrat(es)

pre 2 meseca

Imam jedno krajnje filozofsko pitanje u vezi ovog teksta. Koje to odbrane je Rajković imao, kada je Alaves šutnuo jednom u okvir gola i iz tog jednog šuta, postigao gol ?
B

Baki Baki Fi

pre 2 meseca

Radonjic dominirao? Kakva sramota ja nemam reci. Sto se ovo radi ljudi? Zasto se favorizuje decko koji je najgori pojedinac u istoriji reprezentacije uz mozda Scepovica? Hvala Bogu svi imate smart televizore,molim sve citaoce da na svom TV-u vrate utakmicu kad imaju vremena pa da vide kako Radonjic dominira u gubljenju lopte nakon vecitog prejakog fora ili tri-cetiri zicera u prvom poluvremenu ne uspeva da pretvori u gol. Nejasni su mi ovi tekstovi, kao iluzija neka.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Svaki kontakt sa loptom je izgubljena lopta... Protiv Madjara dobio priliku od pocetka izmenjen na poluvremenu, bitno da je frizurica uvek na mestu a u Cukarickom ne moze da igra.
W

Wow

pre 2 meseca

Kakav izdasan i detaljan opis Radonjiceve igre, a je li prdnuo, podrignuo, koliko puta se pocesao, sve hocemo da znamo. Ovaj tekst pise ili njegov menadzer ili je ovo dokaz da ova stranica sluzi samo za uzdizanje i hvaljenje Crvene Zvezde i pljuvanje svih ostalih.
e

ej

pre 2 meseca

on je igrac mallorce...
N

News

pre 2 meseca

Koliko je "dominirao" Radonjic trener ga je prvi zamenuo posle sat igre
K

Kako je lepo biti glup

pre 2 meseca

A mozda su mu dozirali minutazu jer nije igrao puno u prvom delu sezone, i nov je u ekipi? Nije tesko zakljuciti, samo ne treba biti ogorceni Grobar koji mrzi sve koji imaju bilo kakvu vezu sa Zvezdom