"Milan Biševac i Igli Tare"
"Milan Biševac i Igli Tare"

Biševac uzeo Nestinu trinaesticu i obećao: Daću život za Lacio!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.16. | 17:20

„Želeo sam brojeve 5 ili 6, ali nisam mogao da ih dobijem. Znam da navijači žele da vide borca u timu i spreman sam to da budem“, poručio je iskusni štoper

Milan Biševac i Igli Tare

Lacio je i zvanično predstavio prvo zimsko pojačanje - Milana Biševca

Izabrane vesti

Doskorašnji štoper Liona stiže na Olimpiko kao slobodan igrač, da nadomesti izostanak povređenog Stefana De Fraja, a zanimljivo, nosiće na leđima dres sa brojem 13, koji je proslavio legendarni kapiten nebo-plavih Alesandro Nesta.
„Uzeo sam broj 13 jer je jedini bio slobodan. Lično, želeo sam 5 ili 6, ali nisam mogao da ih dobijem. Nisam razmišljao o broju koji je Nesta nosio, iako se radi o velikom fudbaleru“, napomenuo je Biševac.

Uzbuđen je zbog dolaska u Seriju A, nakon 10 godina provedenih u Francuskoj.
„Gledao sam za vikend meč protiv Karpija. Iz Francuske, u kojoj se insistira na brzini i snazi, stigao sam u Italiju u kojoj se više radi na taktici, ali sam spreman za izazove. Fizički i mentalno se osećam sasvim dobro i biću spreman da odmah uskočim u akciju“, najavio je Biševac.

Biće mu lako da se prilagodi jer ima čak trojicu Srba u Rimu – Dušana Bastu, Filipa Đorđevića i Sergeja Milinkovića Savića.
„Činjenica da su njih trojica tu, poprilično mi je pomogla da izaberem Lacio. Sa Bastom sam igrao zajedno u Zvezdi, a ostale dobro poznajem i znam da će mi pomoći da se aklimatizujem. Dosta su mi pričali o veličini Lacija, svestan sam da sam stigao u veliki klub. Znam da navijači Lacija žele da vide borca u timu i spreman sam to da budem. Daću sve od sebe kada obučem nebo-plavi dres i istrčim na teren“, obećao je Milan Biševac i otkrio da se oduvek divio Maldiniju i Nesti.

Milan Biševac trebalo bi već sutra da bude na raspolaganju treneru Stefanu Pioliju na gostovanju u Firenci  (18 časova) u okviru 19. kola Serije A.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Twitter/SSLazio)   


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija AMilan BiševacLacioItalijaIgli TareEvropaDušan Basta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara