Bivši drugoligaš vreba Kahamarkine slabosti

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.19. | 14:33

Cezar Valjeho se sasvim lepo snašao u Aperturi, pa ne bi trebalo da začudi ni ako pripreti nominalno favorizovanom protivniku

Bivši drugligaš se ne bruka! Večeras od 22.30, po srednjoevropskom vremenu na nogama je Kahamarki koja je u prošlom, devetom kolu pala pred Sporting Kristalom s konačnih 3:1. To beše tek drugi poraz domaćina ovog susreta, što je sasvim solidno ukoliko imamo na umu da je drugi minus izazvala drugoplasirana ekipa peruanske elite od koje je trenutno bolji jedino ekstremno raspucani Binasional.Iak, Kahamarka ima i ozbiljnu manu kojoj ćemo se vratiti nakon izvlačenja par bitnih činjenica vezanih za učinak gostujućeg sastava.

Naime, Cezar Valjeho je do sada četiri puta pao, jednom odigrao za X, a ukupno četiri puta dobio. Sasvim dovoljno za konstataciju  po kojoj novajlije ocenjujemo prelaznom, srednjom ocenom koju vuče i sasvim solidna gol razlika od 12:12. Dakle, Kahamarka bi mogla da se muči, iako nominalno glasi za favorita koji to u stvarnosti i ne mora biti, budući da domaćin u najskorije vreme ima taman toliko nanizanih remija, da se s pravom možemo zapitati da li im nešto u napadu fali.

Izabrane vesti

Sve u svemu, svašta je ovde moguće, tako da treba dobro razmisliti, pa i kladilački se zapitati, da li su Kahamarhini remi ishodi nešto na šta Cezar Valjeho s pravom izazivača može da tipuje, naravno nastupi li opušteno, bez straha.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 22:30 1690 PER 1 Cajamarca - Univ.Cesar Vallejo ds 1X 1,17
Ukupna kvota1,17

Peru 1- Apertura, 10. kolo
22.30: (1,75) Kahamarka (3,50) Cezar Valjeho (4,50)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Peru 1Aperturasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara