Janković i Masuras iz Oiimpijakosa (© MN Press)
Janković i Masuras iz Oiimpijakosa (© MN Press)

Bivši Milojevićev pomoćnik na klupi OFK Titograda

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.04.21. | 11:44

Vladimir Janković na samostalnom poslu

Dobar je trener Nikola Rakojević, dokazan na prostorima Crne Gore, pa i Srbije, ali ni popularni Peco nema čarobni štapić, pa je posle serije razočaravajućih rezultata napustio OFK Titograd. Na klupi popularnih Romantičara zamenio ga je Vladimir Janković.

U pitanju je nekadašnji saradnik Vladana Milojevića u šampionskim sezonama Crvene zvezde, ranije angažovan kao njegov pomoćnik u Čukaričkom i Panioniosu. Janković je na početku karijere samostalno vodio Voždovac, u jednom trenutku i Bežaniju, da bi posle odlaska sa Marakane čekao ponude. I dočekao onu iz Podgorice.

Izabrane vesti

Stiže u nepovoljnom trenutku, posle samo jedne pobede, jednog remija i čak šest poraza u 2021. godini. Glavni cilj biće mu da OFK Titograd spasi ispadanja iz Prve lige, pošto se ekipa nalazi na devetom mestu u konkurenciji deset klubova i kako sada stvari stoje sledi joj baraž za očuvanje statusa.

Jankovićev novi tim nije dao gol na poslednjih šest utakmica, pa je pred novim šefom struke zadatak da poboljša efikasnost. Možda već protiv Rudara, u subotu od 17 časova.


tagovi

OFK TitogradVladimir JankovićCrna GoraCrna Gora 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara