Bivši napadač Partizana potpisao za Velež

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.02.21. | 18:01

Ugovor na godinu i po dana

Važio je Dejan Georgijević nekada za jednog od najvećih talenata Superlige, ali mu se karijera nije razvijala kako se očekivalo.

Srpski napadač (26) je danas potpisao ugovor sa mostarskim Veležom. Saradnja je overena na godinu i po dana, a dolazi iz mađarskog Ferencvaroša kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

„Presrećan sam što sam došao u klub sa takvom istorijom i tradicijom. Kada sam dolazio, čuo sam se sa direktorom i pogotovo trenerom. Svidela mi se njegova ideja, kako klub igra i kako napreduje, koji su ciljevi i zato sam odlučio da dođem. Mislim da ću se snaći i uklopiti što se tiče stila igre jer mi odgovara napadački fudbal, sa presingom, posedom lopte... Jedva čekam da izađem na teren sa novim saigračima“, rekao je Georgijević po potpisu ugovor sa Rođenima.

Dejan Georgijević je profesionalnu karijeru počeo u Zemunu, potom igrao Spartaku, Inđiji i Voždovcu gde je pružao najbolje partije i zaslužio 300.000 evra vredan transfer u Ferencvaroš. Tamo se nije proslavio i na osam mečeva je dao samo dva gola za godinu dana. Usledila je pozajmica u Partizan gde na šest utakmica nije zatresao mrežu pa se posle šest meseci vratio u Budimpeštu. Potom je bio na pozajmici u kazahstankom Irtišu, a u prethodnih godinu i dana nije igrao fudbal dok je bio pod ugovorom sa Ferencvarošem.

Sada će pokušati da oživi karijeru u BiH premijerligašu.


tagovi

Dejan GeorgijevićVelež

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara