Zehrudin Mehmedović (©Instagram)
Zehrudin Mehmedović (©Instagram)

Bivši omladinski reprezentativac Srbije u potrazi za novim klubom

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.12.22. | 12:53

Zehrudin Mehmedović posle tri godine napustio singapurskog prvoligaša Tampines Rovers

Srpski fudbaler Zehrudin Mehmedović posle tri godine je slobodan igrač, pošto je napustio prvoligaša iz Singapura Tampines Rovers. Ovaj 24-godišnji vezista je sa tim timom osvojio po jedan nacionalni kup i Superkup Singapura.

Mehmedović je svojevremeno važio za velikog svetskog talenta, bio je reprezentativac Srbije u svim mlađim kategorijama. Našao se na listi renomiranog Gardijana među 50 najperspektivnijih fudbalera, zajedno sa Kristijanom Pulišićem, Danijem Olmom i Ritsuom Doanom, igračima koje smo gledali na Mundijalu u Kataru.

Izabrane vesti

Nažalost, nekadašnji omladinac Čukaričkog nije uspeo zasad da napravi takvu karijeru. Prelazak u seniorski fudbal nije išao u željenom smeru, nije ni dobio pravu šansu na Banovom brdu, pa je posle epizode u drugoligašu BASK-u 2019. dobio poziv iz dalekog Singapura. Na jugoistoku Azije je igrao odlično, bio je lider Tampinesa.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

Učestvovao je 167 centimetara visoki Novopazarac u dva navrata u AFC kupu, azijskom takmičenju koji je na nivou Lige Evrope. Ukupno je Mehmedović zabeležio 110 nastupa, postigao 29 golova i upisao 35 asistencija. Ove sezone je došao do dabl-dabl učinka od po 10 pogodaka na 32 meča u svim takmičenjima.

Propustio je priliku da se oprosti još jednim trofejem krajem novembra, Tampines je izgubio u finalu Kupa Singapura od Hungang Junajteda sa 3:2. Vodio je sa 2:1, ali je hrvatski internacionalac Kristijan Krajček het-trikom doneo preokret.

Hvala Tampines Roversima na svemu. Želim vam sve najbolje“, poručio je Mehmedović putem Instagrama.




tagovi

Zehrudin MehmedovićTampines RoversSingapur 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara