©Star Sport
©Star Sport

Bivši saigrač oštro po Vlahoviću: S obzirom na to koliko je plaćen, morao je da uradi više

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.12.22. | 20:05

Španac Borha Valero komentarisao dosadašnje nastupe srpskog golgetera u Juventusu

Nekadašnji saigrač Dušana Vlahovića u Fjorentini, španski vezista Borha Valero, smatra da je srpski napadač morao da pokaže više u dresu Juventusa s obzirom na to koliko je plaćen, kao i na osnovu partija koje je pružao na Artemio Frankiju.

Vlahović je u Torino stigao pre godinu dana za 81.600.000 evra, do sada je odigrao 36 utakmica i postigao 16 golova, uz pet asistencija.

Izabrane vesti

Sa Valerom je igrao u sezoni 2020/2021, kada se španski plejmejker vratio iz Intera i drugi put u karijeri obukao dres Viole. Prethodno je na Frankiju bio pet sezona i odigrao 211 utakmica u svim takmičenjima.

"Sigurno su očekivanja navijača Juventusa bila velika, zbog svega što je pokazao u Firenci. Zatim se mora uzeti u obzir i novac koji je Juventus potrošio da ga dovede. Istina je da su mu nedostajali saigrači koji bi mogli da mu pomognu, ali na tom nivou, toliko plaćen, morao je da uradi više", rekao je Valero za DAZN.

Srpski golgeter je ove sezone postigao sedam golova za Juventus u svim takmičenjima, od čega šest u Seriji A, a samo jedan u Ligi šampiona protiv Makabija iz Haife u Torinu (3:1), ujedno i jedinoj pobedi Stare dame u elitnom takmičenju.

Juventus se nalazi na trećem mestu Serije A sa deset bodova više od prvoplasiranog Napolija, odnosno bodom više do petoplasiranog Intera.


tagovi

Dušan VlahovićBorha Valero

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara