Blesak na premijeri, pa novi ugovor: Mihajlo Petković do 2026!

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.22. | 13:37

Crno-beli produžili ugovor sa mladim krilnim fudbalerom

Odlično obavljene pripreme, lepotica na premijeri u Mozzart Bet ligi, i na kraju novi ugovor sa matičnim klubom. Mladi fudbaler Partizana Mihajlo Petković preživljava ovog leta najlepši period u kratkotrajnoj karijeri.

Momak rođen 2004. godine predstavio se na sjajan način Grobarima u Ivanjici. Usled bonus pravila, posle dobro odrađenih pripremnih utakmica, dobio je šansu Ilije Stolice od prvog minuta. I bio jedan od najboljih pojedinaca Parnog valjka. Ne samo zbog efektnog vodećeg gola, već i činjenice da je bio prisutan u ofanzivnim akcijama.

Izabrane vesti

Naznaka velikog potencijala Pelea iz Ćićevca bila je motiv čelnicima Partizana da ekspresno reguju. Svesni da Petković može da postane projekat kluba, ponudili su mu novi ugovor. Mladi krilni fudbaler je prihvatio da se obaveže na vernost crno-belima do leta 2026. godine.

“Kad su mi javili za ugovor bio sam presrećan, naravno sada još više moram da radim na sebi da opravdam očekivanja. Hvala Partizanu na poverenju i nadam se da ćemo usrećiti navijače ove sezone”, poručio je mladi fudbaler.


tagovi

Mihajlo Petković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara