Bojan Ostojić i Lazar Marković (© Star sport)
Bojan Ostojić i Lazar Marković (© Star sport)

Bojan Ostojić još godinu dana u Partizanu

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.03.21. | 15:22

Novi ugovor naredne sedmice trebalo bi da potpiše Saša Zdjelar

Daleko je kraj karijere Bojana Ostojića. Tokom poslednje dve sezone redovno provejava priča kako bi mogao u igračku penziju, ali iskusni štoper odoleva zubu vremena i uvek se dočeka na noge. Leta 2019. kad mu je istekao prvi ugovor sa Partizanom produžio je saradnju na 12 meseci, posle prvog udara korone obavezao se na još jedan takmičarski ciklus, a izgleda da će i na kraj aktuelnog prvenstva – možda i ranije – ozvaničiti saradnju sa klubom u koji je stigao još avgusta 2016. iz Čukaričkog.

Prvi preduslov da se to to desi je ispunjen, trener Aleksandar Stanojević želi ga u kadru i za sezonu 2021/22. Uprkos činjenici da je rođeni Užičanin 12. februara proslavio 37. rođendan i da mu je minutaža drastično smanjena, pa se pojavio samo na devet utakmica ove sezone.

Izabrane vesti

Ostojić je bitan za ekipu. Njegov način rada je takav da u svakom trenutku mogu da računam na njega. Priča ide u pravcu produžetka ugovora. Nikad se ne zna, jedna sedmica u fudbalu može da vam okrene situaciju, međutim, ako sve bude kao što je sad, zašto da ne“, pitanjem potvrđuje Stanojević da je sa čelnicima Partizana razgovarao o mogućnosti da iskusni defanzivac ostane još u Humskoj.

Uprava crno-belih je blizu dogovora i sa Sašom Zdjelarom. Sve ukazuje da bi zadnji vezni naredne sedmice trebalo da potpiše ugovor koji mu ističe na kraju ove sezone.

Znači mi Zdjelar. Ne samo meni, već svakom treneru. Saša je tip igrača u koga imate neograničeno poverenje. Čekamo njegov dogovor sa klubom“, dodao je Stanojević.

SUPELIGA SRBIJE, ponedeljak, 18.10: (1,17) Partizan (7,50) Zlatibor (16,00)


tagovi

Bojan OstojićSaša ZdjelarAleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara