Komentari na vest

Bolonja zaboravila šta znači izgubiti, pobedom protiv Lacija nastavila san o Evropi

T

Transfer Boy

pre 6 meseci

Lacio mnogo slab ove sezone, ali to je vlasnik - Lotito kriv. Umesto da nakon vicesampionskog mesta i plasmana u Ligu Sampiona dovede prava pojacanja i unapredi tim, on naravno skrtari i ovo je samo odraz svega toga..

Владан

pre 6 meseci

Једна статива,пречка из корнера за Лацијо,а ови Болоњези једну једину шансу и гол...утакмица без жара,досадна и негледљива..
đ

đolee

pre 6 meseci

Odlična tekma,baš sam uživao,baš za ljubitelje kalća. Mnogo mi se sviđa Bolonja ove sezone,okupili su odličnu ekipicu i nije slučajno da na 11 mečeva imaju samo jedan poraz,ovaj zirkze kida kako igra,salemekers po levom krilu 5x bolji nego po desnom što je morao da igra u milanu,čak se i tamo videlo ono par puta kad je zaigrao levo da mu to bolje odgovara,orsolini standrdno nezgodan,zatim frojler i ebišer nose vezni red uz fergusona,svi dobri tehničari a jaki ko konji ,baš dobra ekipica,nije ni lacio bio loš ali su došli nekakvi nervozni,jesu neke odluke sudija bile čudne ali morali su više da se fokusiraju na igru nego na svađu sa sudijom,traženje penala i tuču s protivnicima
M

Mile odleđeni

pre 6 meseci

Žali Bože izgubljenog vremena gledajući utakmicu...