Bomba iz Novog Sada: Vojvodina pristala da proda Topića u Kremoneze za 700.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.23. | 19:03

Sporni samo lični uslovi

Na pomolu novi izlazni transfer novosadske Stare dame u „ligu petice“

Kako saznaje Mozzart Sport, Vojvodina i italijanski član Serije A Kremoneze, dogovorili su transfer Mirka Topića, po kojem bi klubu iz srpske Atine na ime obeštećenja trebalo da pripadne oko 700.000 evra.

Izabrane vesti

Ipak, još uvek sam Topić nije postigao dogovor oko ličnih uslova sa čelnicima trenutno poslednjeplasiranog tima Serije A, te ostaje da se vidi da li će doći i do realizacije transfera. Navodno, pregovore koči to to što Italijani 21-godišnjem vezisti nude sličan ugovor koji trenutno ima u Vojvodini.

Podsetimo, Vojvodina je prethodno u ovom zimskom roku prodala Jovana Miloševića u Štutgart za 1.200.000 evra, a videćemo uskoro da li će se realizovati i još jedan izlazni transfer Novosađana u „ligu petice“, jer se tačno u 20 časova zatvara zimska pijaca u Italiji.

Topić je dete Vojvodine, igra na poziciji zadnjeg veznog, ali jesenas, kao i tokom priprema u Turskoj, trener Milan Rastavac forsirao ga je i na poziciji štopera. U dresu Stare dame Topić je zabeležio 93 nastupa i postigao četiri pogotka.

Pre dve i po godine, tadašnji trener Novosađana Nenad Lalatović tvrdio je da je Mančester Siti za viskog vezistu nudio čak 4.000.000 evra, ali da je Vojvodina odbila tu ponudu.

Kremoneze je prošle sezone izborio plasman u elitni rang italijanskog fudbala posle čak 26 godina, ali je trenutno „fenjeraš“, sa svega osam bodova posle 20 odigranih kola, pa mu se smeši povratak u Seriju B.


tagovi

Mirko Topić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara