BOMBA: Kristijano Ronaldo napustio Mančester Junajted!

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.11.22. | 18:40

Portugalac slobodan u izboru nove sredine...

Kristijano Ronaldo nije više fudbaler Mančester Junajteda! Nije spekulacija, nije nešto što će se tek dogoditi, radi se o informaciji potvrđenoj od strane kluba sa Old Traforda.

Junajted se oglasio zvaničnim saopštenjem u kome je navedeno kako je ugovor sa Portugalcem sporazumno raskinut:

Izabrane vesti

"Kristijano Ronaldo napušta Mančester, raskid momentalno stupa na na snagu. Klub mu zahvaljuje na njegovom ogrom,nom doprinosu u dva mandata, tokom kojih je postigao 145 golova na 346 utkmica. Želimo njemu i njegovoj porodici sve najbolje u budućnosti. Svi u Mančesteru ostajemo fokusirani na nastavak sezone pod Erikom ten Hagom", stoji u kratkom obaveštenju na sajtu kluba.

Ostrvski tabloidi odmah su sračunali kako su se Đavoli u samo 67 reči oprostili od jednog od svojih najboljih igrača svih vremena.

Ronaldo ne igra na očekivanom nivou otkako se vratio u Englesku. Često je bio na meti medija, navijača i stručnjaka. Ten Hag ga je ove sezone gurnuo u drugi plan, preselio na klupu, što njegov ego to nije mogao da istrpi.

CR7 je sačekao svojih pet minuta i u sada već čuvenom intervjuu datom Pirsu Morganu izrekao sasvim dovoljno stvari da bi Mančester mogao i otkaz da mu uruči. Portugalac je ružno govorio o pojedinim klupskim legendama, izjavio da ne poštuje trenera, vlasnike kluba optužio da ih zanima samo profit, a ne dobrobit i uspesi Junajteda.

Na kraju je rastanak podveden pod 'sporazumni raskid', pa će narednih dana biti zanimljivo videti da li je i koliko novca Ronaldu isplaćeno na ime prevremenog odlaska.

Još zanimljivije biće tokom zimske pijace. Ronaldo će imati mesec dana da pronađe novi klub...


tagovi

Kristijano RonaldoZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara