Radživ van la Para (©Starsport)
Radživ van la Para (©Starsport)

Bomba na Kipru: Van la Para poslednje pojačanje Omonije!

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.09.20. | 11:20

Neće doduše igrati protiv Crvene zvezde

Nama ovde možda zvučni smešno, ali na Kipar retko dolaze igrači sa takvom biografijom. Ipak je to fudbaler koji je igrao Premijer ligu i Ligu šampiona. I sad je već viđen kao novo pojačanje Omonije, sutrašnjeg rivala Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Glavom i bradom: Radživ van la Para, koji je prošle sezone igrao baš za Zvezdu.

I nije se proslavio, štaviše, nisu navijači lili suze za holandskim krilnim fudbalerom. Ali za tim renomena Omonije to zaista jeste “luskuzno” pojačanje. Pride, stigao bi kao slobodan igrač, pošto je bez kluba otkako je još u aprilu raskinuo ugovor sa beogradskim crveno-belima.

Izabrane vesti

Spekulisalo se da bi mogao u Čempionšip, zvali su ga navodno i neki klubovi iz rodne Holandije, ali Van la Para je i dalje bez stalnih primanja. Kiparski mediji sada uveravaju da bi vrlo lako moglo da se desi da zaduži dres Omonije, koja već neko vreme traži pojačanje na poziciji krila.

Hteli su da zadrže Babajide Davida Akintolu, koji je proletos igrao u Nikoziji kao pozajmljeni igrač Midtjilanda, ali nije Omonija uspela da se sa Dancima dogovori oko obeštećenja. Nova meta je – Van La Para. S tim da je jasno da on neće moći da sutra igra protiv Zvezde.

Ovog leta Omonija je već dovela napadača Anortozisa Mihala Duriša, desno krilo Ernesta Asantea iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, te levo krilo Fotisa Populisa iz Apolona iz Limasola.

Ali pravo rešenje na krilu još se čeka…



tagovi

Omonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara