Navijači Boke Juniors (©AFP)
Navijači Boke Juniors (©AFP)

Bombonjera će da proključa u 10. minutu, Rikelme u glavnoj ulozi

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.06.22. | 23:03

Slavni as proslavlja 44. rođendan, a navijači Boke Juniors pronašli su način kako da mu čestitaju u meču sa Unionom

Kao i obično, navijači Boke Juniors će ispuniti stadion Bombonjera kako bi pratili svoj tim u sklopu 5. kola Profesionalne lige Argentine. Na megdan stiže Union Santa Fe, a u slučaju da pobede tim predvođen Sebastijanom Bataljom preuzeće čelo tabele. Čak i da tako ne bude, biće to emotivna noć povodom 44. rođendana Huana Romana Rikelmea, jednog od najboljih i najvoljenijih asova slavnog kluba iz Buenos Ajresa.

Grupa navijača sprema doček i aplauz potpredsedniku i nekadašnjem heroju sa desetkom na leđima. Inicijativu sprovodi "Gloriosa JR", grupa mladića koji sebe nazivaju "mladim rikelmeistima", koji su na društvenim mrežama objavili video snimke pod sloganom "Pevajmo ponovo za Romana", u kojem pozivaju publiku da u 10. minutu meča sa Unionom pozdravi Rikelmea i otpeva mu rođendansu pesmu.

Izabrane vesti

"Prolaze dani i godine, a ljudi nastavljaju da mi daju mnogo naklonosti i ljubavi. To je divno, nemam ništa osim reči zahvalnosti", pomenuo je Roman u jednom od poslednjih javnih intervjua koje je dao.

02.30: (1,58) Boka Juniors (3,90) Union (6,25)

Boka Juniors je na drugom mestu na tabeli sa devet sakupljenih bodova iz četiri duela, jedan korak je iza Njuelsa, koji je na liderskoj poziciji sa 10 bodova. Đenovljani će tražiti pobedu kako bi zadržala šanse da bude u vrhu, ali u isto vreme, ne očekuje se da će Batalja igrati u najjačoj postavi, jer će kroz četiri dana Boka igrati protiv Korintijansa u Brazilu u prvom susretu osmine finala Kopa Libertadores.


tagovi

Argentina 1Boka juniorsUnion Santa FeHuan Roman Rikelme

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara