Andrija Radulović (©FK Crvena zvezda/Facebook)
Andrija Radulović (©FK Crvena zvezda/Facebook)

Bonus iz senke: Andrija Radulović čeka novu šansu na Marakani

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.06.22. | 17:58

Mladi fudbaler pokušava na Zlatiboru da se nametne Dejanu Stankoviću

Školovan je kao levo krilo, ali dolaskom u prvi tim Crvene zvezde Andrija Radulović je prekomandovan na levog beka, kao svojevremeno Mihailo Ristić. Nije, ipak, uspeo da se s 18 godina nametne Dejanu Stankoviću i njegovom stručnom štabu, ali je dobrim igrama u Grafičaru prošle sezone zaslužio novu šansu.

Dve godine kasnije, mladi Kotoranin ponovo je na pripremama srpskog šampiona tokom kojih će pokušati da se izbori za status bonusa u superligaškoj sezoni 2022/23.

Izabrane vesti

Prednost se trenutno daje nekim drugim igračima, prvenstveno Strahinji Erakoviću koji se prošle sezone afirmisao u standardnog prvotimca, a i dalje spada u grupu igrača do 21 godine. Tu su još Nemanja Motika, Stefan Leković i Petar Stanić, ali Raduloviću u prilog ide to što Crvena zvezda, kako trenutno stoje stvari, u još jednu sezonu ulazi samo sa Milanom Rodićem na levom beku. Stoga je na Raduloviću da se nametne kao prva zamena za neumornog momka iz Drvara.

Uoči povratka sa Zlatibora i završetka primarno kondicionih priprema, Radulović je istakao dobru saradnju sa trenerom Stankovićem i apostrofirao jak tempo treninga.

"Prilagodio sam se lako, jer mi nisu prve pripreme. Znam da ovde nema štednje i svaki put pred pripreme 'namestim' glavu i sve bude kako treba. Treninzi su stvarno bili zahtevni, ali iskreno ništa mi nije teško palo. Nismo ovde previše dugo i ostalo nam je još dva dana. Spreman sam došao na pripreme", kratak je bio mladi fudbaler crveno-belih.

Radulović je dosad za prvi tim Crvene zvezde upisao 16 nastupa u kojima je dao dva i namestio dva gola. Precizan je bio protiv Radnika u prvenstvu (u pobedi 4:1) i protiv Zlatibora u kupu (u pobedi 4:2), dok je asistirao u prvenstvenom porazu od TSC-a 1:2 i kup pobedi nad Radom 2:1.


tagovi

Andrija RadulovićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara