""
""

Borac naljutio Vošu, Trujić i Malbašić upalili petardu za polufinale! Čukarički kao brzi voz kroz Užice

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.04.17. | 19:53

Aleksandar Veselinović debitovao pobedom na klupi Lala

Vojvodina je demonstrirala moć i plasirala se u polufinale Kupa Srbije, a tamo će se naći i fudbaleri beogradskog Čukaričkog. Novosadske Lale su na svom Karađorđu pregazile Borac sa 5:2, dok su Lalatovićevi Brđani takođe ubedljivo, sa 3:0 slavili u Užicu protiv prvoligaša Slobode.

Izabrane vesti

Novi trener Vojvodine Aleksandar Veselinović po lepom će pamtiti debi na klupi novosadske ekipe. Prvo, pa muško, kako to kaže narod.

Junaci ubedljivog trijumfa Vojvodine bili su Filip Malbašić i Nikola Trujić koji su još jednom potvrdili da, makar za srpske okvire, predstavljaju i više nego dobar napadački tandem. Obojica su bila dvostruki strelci.

Odlično su domaći fudbaleri otvorili duel na Karađorđu, već u 12. minutu Malbašić je zatresao mrežu gostiju iz Čačka. Četiri minuta kasnije prednost je duplirao Trujić.

Nije se, međutim, Borac skroz predao posle toga, a četiri minuta pre kraja prvog poluvremena Nikola Kovačević je autogolom vratio goste u život. Kada je Milan Marčić izjednačio u 62. minutu delovalo je da bi moglo da bude drame na Karađorđu.

Ipak, to je bio potpuno pogrešan utisak. U nastavku je Siniša Babić u 65. minutu doneo novo vođstvo Vojvodini i najavio novi uspeh Novosađana. Malbašić je u 71. minutu povisio na 4:2, a konačan rezultat postavio je Trujić u 81. minutu.

Na meču u Užicu nikakve dileme nije bilo, jer je Čukarički već posle prvog poluvremena imao ubedljivo vođstvo zahvaljući golovima Saše Jovanovića i Asmira Kajevića. Konačan rezultat u nastavku utakmice postavio je debitant Nemanja Milojević.

KUP SRBIJE, ČETVRTFINALE

Voždovac – Partizan 1:2 (1:0)
/Srećković 42 – Đurđević 80, Leonardo 90/

Sloboda – Čukarički 0:3 (0:2)
/Jovanović 21, Kajević 45, Milojević 88/       

Vojvodina – Borac 5:2 (2:1)
/Malbašić 12, 71, Trujić 16, Babić 65 - Kovačević 41ag, Marčić 62/

Crvena zvezda – Mladost Lučani 4:2 (0:1)
/Kanga 46, Milić 52, Boaći 58, Luković 63 pen - Milosavljević 45, Jovanović 69 pen/

(FOTO: Starsport)


tagovi

Borac ČačakČukaričkiFilip MalbašićKup SrbijeNikola Trujićsloboda užiceSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara