Komentari na vest

Borac raspoložen u Belfastu, Milojević u Mostaru sa AEK-om nastavlja tamo gde je stao sa Zvezdom

v

vg12

pre gotovo 3 godine

U Sarajevu se igra

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Strasno,ne mogu prezaliti sto nam Vladan Milojevic nije trener. Imao sam takvu sigurnost u dobar rezultat Zvezde i kad igramo protiv jakih protivnika,uzivao sam u gledanju utakmica,jer iako nije bio vatromet golova,bilo je uzivanje videti takvu dobru organizovanost nase ekipe.Covek je vec od prve rezultate postigao vrhunske rezultate,koje vecina koja ga je kritikovala zbog defanzive,ni na football manager-u ne bi postigla. Takodje se mora pohvaliti i Miloje 2,prosle sezone smo igrali sjajno,ako ne racunamo lose izdanje protiv Omonije,svaka i njemu cast. Za Stankelu sam odavno govorio da je covek amater i da nema veze sa trenerom iako je bio sjajan igrac,ali jedno ne podrazumeva i drugo iako neki sa sajta to ne kapiraju. Postoji velika razlika izmedju Zvezde sad i Zvezde kad je igrala prvi put protiv Kairata,barem to tako treba da bude,ali nazalost isto je postalo zahvaljujuci Stankovicu iako sad imamo sjajan tim,a tada smo imali delimicno amatersku ekipu. MISTER STANKELA,NAPOLJEEE!!!
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Borac nece lako proci ovde, verovatno ce odigrati nereseno pod pritiskom i sa malo golova, a u BL bi uz podrsku navijaca trebali da pobede, a u trecem kolu ih ceka dosta jaci sampion Belorusije Sahtjor Soligorsk. Velez se pali ovih dana u BiH medijama, ali objektivno u ovom mecu nema sta da trazi, Aek se dobro pojacao, jos mu je Miloje trener, lagan prolaz za Grke.

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Ovaj covek je toliko toga dao Zvezdi,iako ga ljudi osporavaju zbog nacina igre,on je svaki put zavrsio u grupnoj fazi,cije je takmicenje igrao od prvog kola.Nadam se da cemo ga uskoro videti u strucnom stabu.SRECNO MILOJE