Komentari na vest

Borusija je u finalu! Parižani broje prečke i stative, Humels im pokazao kako se daju golovi (VIDEO)

C

Crespo1

pre 11 dana

Ja kada sam govorio da je Dembele drvo da nema prijem ,pas ,da ima dribling,ali da mu je sama tehnika uzasna dobijao sam minuse,dovoljno govori o znanju fudbala kod pojedinaca ovde.Navijao za Borusiju iako ne volim Nemce ,zaspuzeno prosli,psg trebao da ispadne jos onda od Barse glat ...
g

gost1234

pre 11 dana

dembele je olicenje svog apsurda i gluposti modernog fudbala................. toliki novac se izvrteo oko njega da je to tragikomicno................dembele?!?!?!?!?!?!? nomen est omen...............
D

Doks

pre 11 dana

E, kad bi nemački klubovi imali para, kao engleski od Premijer lige. Ali, nemački fudbalski savez neda ligu privatnim investitorima. To mogu da razumem, ali mi nije jasno da to nedavanje podržavaju i navijači.
B

Bolo

pre 11 dana

Upravo suprotno. Nemacki savez je hteo da udju investitori u ligu, ali to upravo nisu dozvolili navijaci. Zato su bili prekidi utakmica sa ubacivanjem teniskih loptica. Nisu zeleli da im stranci uzmu klubove, pa da navijaci placaju 100 evra kartu po utakmici za golubarnik
T

TokiTocaTole

pre 11 dana

Ovakav meč je zaslužio bolju analizu. PSŽ je bio u finalu LŠ. Nikakve konkretne analize nekog elementa igre, samo nabrajanje šansi.
B

Banjaluka81

pre 11 dana

Dominacija Njemackog klupskog fudbala.Zasluzeno.Puni stadioni do amaterskih liga.Sistematski rad.Na tribinama istinski ljubitelji fudbala a ne Malezija,Kina,Emirati.Liga sa mnogo golova.Svaka čast.
D

Da ali ovo

pre 11 dana

Je iskorak.Nigde ih nece biti sl sezone jer nemaju novca da odrze nivo...
P

Partymaker

pre 11 dana

Svaka čast, borili se, verovali i zasluženo prošli u finale. Ja lično nisam očekivao da će 1:0 iz prve utakmice biti dovoljno ali momcima i treneru svaka čast.
N

Ne vuku traume od Bayrna

pre 11 dana

Pred finale i izašlo se u javnost sa tim,Klop ODLEPIO msm da je dogovoren transfer sa Mario Gece da ga želi Bayern i da on želi u Bayern pa nije ni igrao,baš pred to finale.
g

gostinjo

pre 11 dana

Poplava lektora na ovom sajtu, a na trafici izbodu prodavaca za Orbit zvake.
4

4656456

pre 11 dana

kaze se traFIki
g

gostinjo

pre 11 dana

Cuvao noge za real.

Jagg86

pre 11 dana

Džabe stative i prečke...no cojones muchacos !!! BVB zasluženo u finale, ali moraće mnogo jače protiv nekoga od budućih rivala.

MILAN1989

pre 11 dana

Је л Дембеле славио пролазак у финале, зна ли се шта??
D

Dikembe Mutombo

pre 11 dana

Tako je bre BvB , bravo Dortmunde .Sad cekamo da Real danas pobedi .Pa da u finalu gledamo Real - Dortmund. I naravno navija se za BVB .
K

Kevin Panter Panterica

pre 12 dana

Ehh propade šeikov san vredan par milijardi eura... 👍
D

Dembele

pre 12 dana

Koja kradja
K

Korner Brandta

pre 12 dana

Preslikan Gundoganov centarsut na Kristensena, osveta zato sto je Barsa bila bolja.
8

8

pre 12 dana

Šra uopšte "stručnjaci" vide u Dembeleu pa su na njega skrčkali tolike novce ? Konstantno greši u predaji lopte čak i kratkih pasova , centrira napamet bez da pogleda u šesnes i naravno očajna selekcia šuteva ka golu ; malo se popravio što se sebičluka tiče .
@

@ssss

pre 11 dana

Slažem se u potpunosti za Dembelea.Ali isto tako mogu da postavim i pitanje za Mbapea.Da li taj igrač vredi taj novac koji Real hoće da da za njega?Da li je to igrač koji pravi takvu razliku na terenu?Treba mu njiva da se zaleti i da tu pokaže svoju dominaciju koja se jedino ogleda u brzini.Sve ostalo što ima ne odskače od drugih igrača na toj poziciji.
B

Bukvalno ako

pre 11 dana

Se nesto desilo dobro barsi u zadnjih 5 godina je dembeleov odlazak i prostor za jamala.Ovaj dembele je toliko proziran,tako bezopasan igrac a takav mu je renome dat kao da je ronaldo.Smesan igrac al bukvalno...
Y

Yashin

pre 12 dana

Paris da je doveo Mitrovica I milinkovica Oni bi prosli dalje. Nemozes Samo na brzinu da napadas odbranu. ( Sem reala Oni to trenutno mogu) Treba ti targetman, fizicki Jak napadac Koji moze sa telom da pravi prostor za brza krila. Hummels je pre tacno 10 godina bio na vrhuncu I osvojio svetsko, uvek Sam mislio ma NEMA nista vise od njega Ali veceras je doktorski odigro odbranu. Pogotovo U vazduhu je dominiro. Stvarno neznam Dal realu treba takav papak kao mbappe.
M

Mister M

pre 12 dana

Pises "nemozes" i "neznam", ali smatras sebe kompetentnim i Mbapea nazivas papanom? Nauci pisati jer je sramota biti nepismen u 2024. godini.
H

Hyypia

pre 11 dana

Hshahahahahahahhaha... Milinkovica. Ne budi smesan. Veze sa fudbalom nema.
F

Forlan

pre 12 dana

Par informacija za tekstopisca: 1) Humels nije jedini igrač iz sadašnjeg tima Dortmunda koji je igrao polufinale (i finale) pre 11 godina, igrao ga je i Rojs 2) da su ušli u finale, PSŽu to ne bi bilo prvo finale ikada jer su već jednom igrali i izgubili od Bajerna. Bar danas nije teško proveriti podatke, ako već ne znaš tačno
P

PDK

pre 11 dana

Pa kao da je to bitno, nije profesionalac u pitanju vec covek koji ovde sa nama komentarise..,ups.
V

Voždovac

pre 12 dana

Mogao bi tekst o tome koliko je ukupno Borusija zaradila plasmanom u finale.
3

34000

pre 12 dana

Borusija se branila u 16 metara, Real isto protiv Sitija a botovi pljuju Miloja jer je " bumkeraš"!!???
G

Grobar 62

pre 11 dana

Siti real borusija i miloje ne idu u istu recenicu
3

34000

pre 11 dana

Tačno sam znao da ću dobiti ovako " inteligentan" i " kreativan" odgovor
B

BokiUSA

pre 12 dana

Ne volim svabe ali ovog puta navijam da u finalu igraju Bayern I Borusija. Teal mi je opasno dosadio.
A

Ajdehoven

pre 12 dana

Milina zbog dembilea i kilijana ))))))))
B

Biba Paracin

pre 12 dana

I neka su ispale ove preplacene zvezde kad ne mogu da daju gol,ujebase tiket meni i ortaku za 17 000 pa bas nismo ocekivali da ne mogu gol da daju.Lopta je svuda htela ali u mrezu nikako.Onaj Mbape se saplice sam pred golmanom nisam mogao da verujem.
M

Metro Boomin

pre 12 dana

Sto ste igrali onda na te preplacene zvezde?
N

Nenad1246

pre 11 dana

Pa dobro. Porez na budale nije obavezan već se dobrovoljno plaća.
M

Ma volim fudbal

pre 12 dana

Siroma Sančo ni kriv ni dužan igra finale lige šampiona na Vembliju a propalom Junajtedu nije bio dobar.
O

OptaFranz

pre 12 dana

-Sa 35 god i 143 dana, M. Humels iz Borusije D najstariji je Nemac koji je dao gol u nokaut meču LŠ. -Borusija D se 3. put plasirala u finale LŠ nakon 1997. (titula) i 2013., a poslednje finale im je bilo na Vembliju. -Pariz je ove sezone 12 puta pogodio stativu/prečku u LŠ, od čega je polovina bila protiv Borusije D. To je najveći broj za bilo koji tim u 1 izdanju LŠ od 2003-04. -Pariz je izgubio 6 od 7 polufinalnih mečeva LŠ (85,7%), što je najveći (najgori) odnos poraza bilo kojeg tima koji je odigrao 5+ takvih mečeva. -Pariz je večeras imao 30 šuteva bez gola, što je najveći broj šuteva od 2003-04 za tim koji nije dao gol na meču nokaut faze LŠ. Večeras su 4 puta pogodili stativu/prečku, što je najveći takav broj Parižana u nokaut meču LŠ. -Pozdrav.
B

BL10

pre 12 dana

Borusija oba meca odigrala majstorski. Teren maksimalno pokriven, PSG ne bi kreirao smislenu akciju ni za jos 2 utakmice. Gomila komentara tastatura strucnjaka je kao da je odlucio faktor srece. Da li u PSG osim Vitinje ima krsten igrac koji moze nesto iskreirati? Osim toga nedostatak tehnike nisu sposobni nadomjestiti trcanjem. Znaci ili su kolektivno glupi ili je do trenera, ipak mislim da je vise ovo drugo u pitanju. Trenutno su prosjek, neka se stvara ekipa pa za par sezona mozda nesto i bude. Naravno da je kvalitet fudbala u slobodnom padu godinama, ocigledan primjer slobodnjak za PSG na 16m od gola a lik hvata zalet kao da je na 30m. Nekada je skoro svaka ekipa u LS imala barem jednog majstora ,lagano 2,3 koraka,preko zivog zida i cao, takvih majstora vise nema jer svi moraju trcati kao konji a kao posledica trpe kreativnost i efikasnost. Menadzer Dembelea je privrednik 21 vijeka, onakvu gluperdu kotrljati iz kluba u klub za onakvu lovu... genijalno. Neka se Rojs i Humels naliju piva iz pehara.
P

Pep

pre 12 dana

Kako neko moze da slavi ovu Borusiju prosli Psv, Atletiko i PSZ su prošli a dobijali po 1-0 i bunker teški igrali muka čoveku od loseg fudbala ove godineeee
a

a kad

pre 12 dana

real pre dve godine osvoji ls sa dva suta u okvir gola za celo takmicenje tad je to magija karleta ahahha mrtvi real pokrao lajpcig koji mu odrzao cas fudbala i tako prosao protiv sitija nisu izasli iz 16 kao amateski klub ali kad borusija prodje smekersi gde oduci od fudbala atletiko koji je master za nokaut utakmice onda je to los fudbal. E moj ti borusija je tim koji je najmanje zalutao u finale od svih finalista u poslednjih 15 godina, ljudi bili prvi u najjacoj grupi u poslednjih x godina i onda izbacili psv atletiko psz
E

Enfild

pre 12 dana

Dali ce borisija iz dortmunta koja ce da spreci realovu dominaciju posle 26 godina u finalu je reeal nijedno finale inije izgubio u ovom veku
R

Realno, momak

pre 12 dana

Mnogo je bitnije da li ces se ti opismeniti i kad?
i

ivann27

pre 12 dana

Real nece ni da vidi finale, jos od Lajpciga su trebali da ispadnu. Ali, naravno, jedino uz kradju mogu da se nadaju da nekog pobede i osvoje nesto.
P

Pep

pre 12 dana

Ajmooo Madridddddd HALAAA MADRIDDD VINIIIII BRAZILLLL
D

Darvin

pre 12 dana

smirise i parizani klub sa velikom tradicijom sa brojne trofeja pet puta veći od Dortmunda pa su pali nebudi siguran toliko uvek najaci nepobeduju
p

parizani

pre 12 dana

klub sa vecom tradicijom od dortmunda? Jesi ti meni dobar? Dortmund ima ls davno jos osvojenu i vise nastupa u finalima bolje navijace, bukvalno su u svemu istorijski veci od psz-a
D

Džem od jagode

pre 12 dana

Kolika količina samoproklamovanih fudbalskih znalaca na jednom mestu je za nevericu, kakvi komentari, kakvi argumenti, nema šta, pršti od vašeg fudbalskog znanja sve.Sedite jedan!
N

Nemoj igrati na Psg

pre 12 dana

Pa se posle srdit' na druge
K

Krme

pre 12 dana

Izvini, druže. Trudićemo se da budemo bolji.
D

Džem od jagode

pre 12 dana

Ja se ne kladim uopšte, samo kažem.Ko se pronašao u ovom komentaru, pronašao se.Ne igraju svi kladionicu, zapamti to.
R

Rauk

pre 12 dana

Idemo milioneri iz Dortmunda! DORTMUND HAVE DONE IT! 🖤💛
Б

Б.

pre 12 dana

Ко сад сме у финале? Тамо чека Борусија. Предодређена да победи.
R

Rudiger

pre 12 dana

Real osvaja lagano.
H

Ho si min

pre 12 dana

Ovo im je osveta za Barsu.

T.I. aka The KING

pre 12 dana

Koliko je fudbal u krizi i koliko propada kad prosecna Liga Evrope ekipa kao Dortmun udje u finale LS!
n

ne nego

pre 12 dana

ce milijarderi poput sitija... fudbal je i krenuo da propada kad su nazovi azdaje za koje ne vaze pravila krenula da dominiraju svake godine bez izuzetaka.Fudbal je bio ziv dok grcka uzimala euro porto ls a ne sad kad mrtvi siti koji nije postojao do pre 15 godina igra kao navodno neki ultra fudbal. Tise tamo sinak.
D

Doks

pre 12 dana

Ha, ha... Pa kakav je onda taj PSG za koga si navijao, kad je Borusija loša. Ispali svi "veliki" za koje si navijao pa si sada razočaran.
0

01

pre 12 dana

Slažem se da je u krizi a to samo pokazuje da se ovakav Celzi bori za Evropu koji je nikakav
K

Kurkovizija

pre 12 dana

Za PSG su igrali Ronaldinjo i Okoča, dok je Sitijev najpoznatiji fudbalera sa početka veka tatko na Halanda.
v

vag

pre 12 dana

ne mlati
D

Daca123456789

pre 12 dana

Na stranu sve, ali ljudi braco moja kakav je bik onaj Sule, ne znam kako onako debeo moze uopste da se bavi fudbalom na ovom nivou.
F

FM

pre 11 dana

Poslednje 2-3 godine mnogo manje pratim fudbal nego ranije, znam da je covek uvek bio jaci, ali sinoc kad sam ga video dok ulazi, izgledao mi je kao centar neke seoske kosarkaske ekipe, 2 metra i 130 kila.
Š

Šetači kožure

pre 12 dana

Oće li,ove noći ?
H

Hm

pre 12 dana

Leverkuzen bi dobio sve osim Reala verovatno iz polufinala LS
i

iskreno

pre 12 dana

uopste nisam siguran kako bi se real snasao protiv njih i da li bi se uopste snasao
D

Darvin

pre 12 dana

sačekajte jos nije utakmice odigrana Bajern koliko da je u krizi nese otpisuje
i

ivann27

pre 12 dana

Da je bilo posteno Real je trebalo da ispadne i od Lajpciga!
g

gost112

pre 12 dana

bajern dobija sutra vece...samo polako
P

Preznojavanje

pre 12 dana

Je li neko primetio kako je Ranko Stojić isprozivao Dejana Santrača uživo na Areni? U vezi Železnicara iz Pančeva. Inače, Dejan Santrač je za 15 minuta reč "ovaj" izrekao 53 puta. Sramno, skloni se sa tv-a, krvare mi uši
P

PDK

pre 11 dana

A nasao i ko da ga proziva....ne zna se ko je veca ljiga.
K

KIMI 85

pre 12 dana

A oni bili ubedjeni da ce sa Enrikeom nesto da urade.. Pa da je bio iole ozbiljniji protivnik sa malo vise para u francuskoj ligi, ne bi ni tu titulu video. Da ne spominjem da je i pored toga sto je Mbape bio nedisciplinovan, gurao ga u prvu postavu jer bez njega nije mogao tim da mu se sastavi, niti bi uzeo titulu. I ta LS sto je osvojio, pa ko je ne bi osvojio sa Mesijem, Nejmarom i Suarezom, sva trojica u prajmu..
M

MANOL0

pre 12 dana

85 ? Visina ili iq ?
@

@Kimi 85

pre 12 dana

A zašto onda Barselona ima samo jednu Ligu Šampiona u njihovom prajmu, pošto bi je svako osvojio s njima?
J

Jedna poucna prica o timu i zvezdama

pre 12 dana

Bio ja klinac i imao ekipu za fudbal. Svi igraju kidaju smeli smo na Real da se zaletimo! Zakazemo termin preko nekog ortaka. Dosli neki penzioneri da igraju. Gledamo ne verujemo strah nas da ih pipnemo. Elem, oducili su nas TIMSKOM igrom od fudbala. Ljudi mi loptu nismo pipnuli ni videli. A oni kao da se ne pomeraju kao da spavaju. A svaka lopta gde treba ide. Uigrani godinama, naucili sve napamet. Isto tako ova tekma. Pobedio je TIM. I to nikakav skup bilo kakvih zvezda ne moze da dobije. TIM ispred svega!
@

@@KImi 85

pre 12 dana

Zato sto je taj isti Enrike istrosio prajm Barse glupim potezima protiv Atletika i Juvea...i onda je otishao Nej
B

Bodin

pre 12 dana

Pisao sam posle prošle utakmice da je psg preplaćena boranija,da se sad ispravimo:oni su super preplaćena teška boranija!
P

Pa da

pre 12 dana

Js sam prognozirao Nemacko finale i nalupase mi ljudi minusa i minusa. Idemo jos Bajern sutra prolaz da se to obistini. Inace zasluzena pobeda Dortmunda i odlazak u finale. Najveci autsajderi su bili jos u osmini finala na kladionicama.Dobro je za fudbal da oni podignu usatog. Kad ih civek gleda nemaju kvalitet nemaju igrace koji prave razliku ali drluju kompaktno.Pariz sramno jadno u dve utakmice ako ne zabijes gol onda ni ne zadluzujes da ides u London. Oni nisu trebali ni Barsu da prodju da nije bilo onog nespretnog faula Arauha. Te tolike milijarde bacene u kanal za kvu deceniju i po od onog cigosa iz Qatara pokazsle su jos jednom da pare ne igraju ulogu koliko srce bitbs i pozrtvovanost ekipe. Bravo za Doftmund bravo za Vestfaliju xlavice se do zore ulazak u finale LS.
i

ime gosta

pre 12 dana

Bitbs?
L

Lhl

pre 12 dana

Ovaj Ramos totalni promasaj,toliko spucanih miliona i ne mogu dovesti krstenu 9-ku.Vitinja je definitivno osvezenje za psg.
I

Ivke/

pre 12 dana

Ne mozes na toj poziciji na kojoj igra Vitinja nikoga da prevaris. Tu se vidi ko zna fudbal.
K

Klarinet

pre 12 dana

Sve je manje krstenih igraca.
D

D@cha

pre 12 dana

Jalovi napadi psg-a,sa druge strane doktorska odbrana dortmunda..
n

nonameeee

pre 12 dana

do godine da kupe arapi uefu i da fino naprave i zrijeb i pehar i sve… a ne se muce godinama i dzabe…
H

Hihuhh

pre 12 dana

Dembelje kao vnogo napustio dortmund,kao vnogo napustio barcelonu,sad će da zahteva transfer iz pariza jer ipak nisu oni na njegovom nivou
T

Trebišnjica

pre 12 dana

Ah, dragi Mocarte, uvek lupate cenzuru na pojedine komentare, ali zato uvek dopustite da mediokriteti komentarišu i svađaju se, a vi zato dobijete po 100+ komentare.Je l' moguće da nema nijedno mesto gde se ljudi ne pokušavaju zavaditi i indoktrinirati, kao da Pink, N1, Nova, Kurir i ostali portali.
M

MANOL0

pre 12 dana

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kralju,skocio si u bunar dubok 9 metara .Od treceg metra krecu govna. Ti koji tones vices : Dok sam plutao objavljivali ste mi komentare !!!!
L

Lično ja

pre 12 dana

Najjače od svega mi je što su ovi spucali milijarde u tim, i onda ubacuju Liu Kanga iz Mortal Kombata da ih vadi.
Z

Zonar

pre 12 dana

Za Maljorku ne znaš?
L

Lično ja

pre 12 dana

@Zonar Kakva "Maljorka", sine?! Pomešao si vodu i ulje izgleda.
T

Terzić je

pre 12 dana

Bosanac
M

MANOL0

pre 12 dana

Humels im pokazao kako se daju golovi Pa vi ste ,,novinarski" kraljevi !!!!!!
D

Doks

pre 12 dana

Pedeset godina slušam priče srpskih komentatora i novinara o "tehničarima" i "radnicima". Pošto smo mi Srbi "evropski brazilci" onda i naši navinari imaju valjda taj "brazilski" gen. Pa, prodaju tu priču godinama. Mi smo "tehničari" i "evropski brazilci" koji nisu osvojili ništa. A, Nemci su 7 puta bili što svetski, što evropski prvaci, zato što su vredni radnici, disciplinovani, mnogo trče, i ono čuveno "bore se do kraja"!? Za jednog Sanča, Branta, Adejemija, Rajersona... reći da su samo "radnici" to govori o nivou i kvalitetu analize, kao i o shvatanju fudbala.
M

Marko541568

pre 12 dana

100% si u pravu. Jos kad krenu tekstovi i bajke o nekakvim "carobnjacima" Dzajicu, Piksiju i Duletu Savicu, tacno mi se povraca.

1902

pre 12 dana

Gde su oni eksperti koje rekose kako ce psg da razvali Dortmund hahahahahaha sve strucnjak do strucnjaka :)
G

Gnu

pre 12 dana

Evo me.Sagnes se,proveris ima li antilope ili lava na vidiku,i ako nema,tamna tema.
u

unitedalltheway

pre 11 dana

De druze, ne lupaj, svako je ocekivao da ce ih Pariz dobiti glatko. Jedno je nadati se prolazu Dortmunda ili navijati za njih, a drugo je realnost “po igracima”. Evo vidim da ima vas strucnjaka sto ste skoro pa znali tacan rezultat na obje utakmice, zanima me koliko ste para digli na kladionici? Evo mi neznalice koji smo ocekivali da pariz prodje nismo nista, kao ni vi. Samo serendate poslije utakmice kako ste znali, a plodova znanja nigdje.
4

444444444444

pre 12 dana

Aj sve al PSG je u dvomecu pogodio 7 puta okvir gola :O to stvarno nisu imali srece
b

banjo10

pre 12 dana

Necu ja igrati finale lige sampiona,a bila bi nepravda da ga igra i Dembele..😂
4

44444444444444

pre 12 dana

Covece ok sve, najmladji smo tim u istoriji polufinala lige sampiona, od kad je promenjena politika kluba bar smo u polufinalu bili, sve je ok ... Nema pritiska , niko cak nije ni ocekivao od PSG-a u tranzicionoj sezoni sa toliko mladim igracima da i dodje do polufinala... Dortmund je bio iskusniji, svaka im cast, ginuli su za svaku loptu, defanziva utegnuta kao da su im igrali Nesta i Maldini ! Ali covece u dvomecu da pogodimo 7 puta okvir gola... eeeeej 7 PUTA STATIVU ILI PRECKU ! Pa jebo mater to nikad u zivotu nisam video... ma to nikad u istoriji lige sampiona nije bilo da je jedan tim toliko nesrecan ! NEVIDJENO CUDO od srece za Dortmund.... Nista, bar nije sudjenje upropastilo utakmicu, necu da kazem da je bolji pobedio jer nije tako... al srecniji jeste i jesto onaj koji je imao iskusniju odbranu sa Humelsom koje je video sve... dok nas Beraldo je ove god prvi put cuo himnu lige sampiona ! Sve je posteno iako bole te precke i stative... ali PSG od kako je okrenuo list, na pocetku smo novog projekta, mozda prvi pute za 13 godina najzdravijeg... mladi igraci koji ginu za dres napokon.... ovakvu pozrtvovanost nisam video od kad navijam.. bice to super sledece sezone... rano je bilo za ovu sezonu da se igra finale sa najmladjim timom u istoriji lige sampiona i polufinla.... nerealno je dostignuce i polufinle.... glava gore i cepaj...... al napokon je PSG na dorom putu... valjda je morao taj glamur i Neymar i Messi da bi klub dostigao ove visine i poceo sa mladim potencijalima.... Dortmundu srecno u finalu (iako ne volim tu njihovu politiku kluba da su razvojni klub za bayern) al sve je bolje nego da sovoji onaj msrdljivi lopovski Real... nek bilo koji Nemac onda osvoji.... Dortmund je makar igrom i pozrtvovanjem i srecom to zasluzio....
M

MI ?

pre 12 dana

Dete ,odrasti .
B

BL10

pre 12 dana

Kelaifi Juniore nismo te prepoznali.
B

Baloteli95

pre 12 dana

Ah, klasični pametnjakovići, koji idu odmah u zaključivanje i generalizaciju i odmah kažu "Dete, odrasti."Bravo, nema šta.Ja baš i ne volim kada neko sa ovog prostora priča "Mi smo morali pobediti", kao da je navijač tog tima lično, ide na mečeve/živi u tom gradu ili je državljanin.Ja samo gledam na to kao simpatizerstvo, ali vi, sa tim samo deca navijaju za ove klubove shvatite već jednom da dolaze novije generacije, koje odrastaju uz nove klubove i fudbalere.Ja mislim da je više izlizano da navijaš za Real, Barsu, Bajern za koji svi znaju ko ih je osnovao(današnje fudbalske "institucije", koje su postale uspesne na način na koji je i City) .Tako da, ne sudi odmah, da se ni tebi ne bi sudilo.Adio
K

Karmaaa

pre 12 dana

Ima neke pravde ipak , ni Siti dugo nije mogao ali ipak su oni daleko manja mafija od psža,ovi su baš oličenje mafijanja i neregularnog poslovanja a uz to i potkupljivanja uefe,setimo se samo upliva novca iz katara za kupovinu nejmara da se zaobiđe ffp,a on je kao trebao da bude neki ambasador svetskog u kataru zauzvrat,on to nikad nije bio a korumpirana uefa nikad nije pokrenula postupak protiv psža
D

Dete raspalo

pre 12 dana

Ako ti znas sta je karma,sta znaci,na sta se odnosi ... Pojescu tvoj i moj telefon i pola redakcije.
С

Сале2323

pre 12 dana

Да ли је могуће да је квалитет ЛШ оволико пао?! Не зна се ко је гори тим, од ова два вечерас што су играли?! Један се забио у 16 и оде у финале, други не зна шта ће са лоптом у нападу!? Колико мањак квалитета у играчима, лелеле. Па штета је права што је жреб спојио М.Сити и Реал тако рано, иначе би накантали ова смећа од тимова!
I

Iskren

pre 12 dana

Sam se ošamari.
G

Gost13455

pre 12 dana

Nemoj vise da gledas fudbal za dobrobit svih nas molim te.
M

Messi GOAT

pre 12 dana

Kome sada zvizde "navijaci" PSG posto Mesi nije tu,zna li se sta???
B

Bolelo je zvizdanje

pre 12 dana

a?
7

7788

pre 12 dana

Sve dokle god je tu Mbape, nema od PSG ništa. Ono što su oni njemu dali, ne postoji nigde i normalno da to utiče na sve ostale igrače. Taj prkos Realu došao im na naplatu. Dokle god je on tu nema tima, nema harmonije u timu. Mbapeu treba neko ko Perez. Ronaldo kada je počeo da ucenjuje Real, završio je u Juventusu. To je stav predsednika kluba, gde se stavi do znanja da niko ne može biti veći od kluba i ako se ponaša kako ne treba, ide na transfer listu..
M

Messi GOAT

pre 12 dana

Mesi ostaje jedini igrac koji je osvojio zlatnu loptu u istoriji PSG.A ako Dortmund osvoji LS ,Mesi bi uz dobru sezonu mogao opet do zlatne lopte.
A

Alexis9

pre 12 dana

Koliko god i ja obozavao Lionela,od toga nema nista ,nebo i zemlja su MLS i fudbal u Evropi
O

Ognjen Draskovic

pre 12 dana

Poznatiji kao "jasno", Dejan Santrač, čuveni "ovaj" i Ranko Stojić mutava plovka. Krvare mi uši
P

Pazi

pre 12 dana

Topi se plastika ove sezone.
P

PLASTIKA

pre 12 dana

Ispala kao i onaj lavor od plastike sity, REAL laganica uzima LŠ.
Č

Čika Dača

pre 12 dana

Kao što je uzeo i PSG.
@

@cika daca

pre 12 dana

Psg nikada nece uzeti usatog, To mogu samo VELIKI KLUBOVI, prosle godine je ManS. Us ..lo moze jednom da prodju arapske pare ali nije svaki dan petak!
F

FC Porto

pre 12 dana

Svaka čast Vackeu kad je uvalio drvo zvano dembele barsi za 135 mil.
M

MANOL0

pre 12 dana

Humels im pokazao kako se daju golovi ? 😅😅😅😅😅😅 Hvala vam za plac !!!! Hvala ,,novinaru" i naslovu ! Aj sto vam deca pisu tekstove ali kontrolise li iko i dva slova pre objave ? Kraljeviiiiiiii ste !
Š

Štae

pre 12 dana

Dao je čovek 2 gola,jedan poništen
K

Kokaniđa

pre 12 dana

Sećam se finala od pre 11 godina. Od te ekipe tu su Humels i Rojs. Zbog ovog drugog voleo bih da budu šampioni Evrope. Jedan od poslednjih mohikanaca u savremenom "fudbalu". Lokalni momak koji je odbio ponude bogatih i ostao u svom klubu poput Totija, Širera, Džerarda, Skolsa, Maldinija... Voleo bih i zato što su potpuni autsajderi. Zato što nemaju šeike i jenkije ili onog smrada Florentina Pereza. Nemaju ni Henesija i Rumenigea, Audi, BMW, čitavu Bavarsku iza sebe. Ovo bi bilo možda i najveće iznenađenje još od čuvene 2004. i Murinjovog Porta, iako je ono ipak bila senzacija. Šteta što nema više ovakvih klubova i priča, to nedostaje fudbalu i svim pravim navijačima.
N

NN3

pre 12 dana

Diži Marko taj pehar u poslednjem meču u dresu Dortmunda. Kakva bi to priča bila
N

Nanas

pre 12 dana

Da tolike milijarde ulupas u klub za sve ove godine, a da krstenog plejmekera,tj desetku,koja ti fali svih ovih sezona nikako ne mozes da nadjes i dovedes,e to stvarno mi nije jasno
R

Reçber

pre 12 dana

Niko neće...
R

Ranko šiška Stojic

pre 12 dana

Govori pet meseci unazad da je Luis Enrike trenercina, najbolji u Evropi. Ko je nama strucni konsultant iz nedelje u nedelju hahahahahaha
P

Pele1991

pre 12 dana

Prso fudbal skroz, ovakve cirkuske ekipe nekad nisu mogle prići blizu finala
M

Markoo.

pre 12 dana

Rojs !!!!
U

UE94

pre 12 dana

Cirkuska ekipa u finalu,lagan posao za Real
d

dadaaa

pre 12 dana

to si pricao i pre meca sa psz-om a sad ponavljas gresku posto ni real jos nije u finalu a mozda i nece biti
p

papapo

pre 12 dana

Cirkuska ekipa koja je u polufinalnoj utakmici napravila samo 5 faulova dala jedan gol i umrtvila utakmicu i prosla dalje… Paariz neka broji precke… Savrsena taktika i postavka Doetmunda… Sve uradjeno tacno do temelja, napred DORTMUND !
M

MANOL0

pre 12 dana

U svakom komentaru napravis tacku i maznes po tri banane i svaki put ocekujes aplauz i jos dve banane.Mnogo je vini,ostavi bar one male za dzejn.
1

1912

pre 12 dana

"Lagan posao za Real." Rešava vas sutra Kejn za reprizu finala iz 2013. godine.
G

GABI GO

pre 12 dana

ZNACI NEMACKO FINALE .POSTO ĆE I REAS SUTRA DA IZGUBI TJ ISPADNE
M

Monteroo

pre 12 dana

Kada ti imaš u ekipi barkolu atletičara,polupanog sebicnjaka dembelea sve ok ali uvek te na kraju proda,hakimi ko I svi arapi čim uzme lovu ručna....uz to borusija dobra stabilna bez klase,ali brzi i 10 km više pretrcanih na ovom nivou mnogo je....emre can....nevidljiv...poslao celi vezni red PSG a na klupu emri,ruiz...pohapseni... Morao je danilo na teren da dobiju neki duel,iseku lopte...ne mozes sa dva komarca na zadnjem veznom... Neka su ispali i zbog klempavog sarkozija koji se sada Kalifiju prilepio i grebe se za bilo šta...
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Zaslužena pobeda Dortmunda. Beraldo nije dostojan da igra na ovakvom mecu, Donaruma tanak. Dortmund je ostavio srce na terenu, mislim da se svi pravi ljubitelji fudbalske igre raduju njihovom prolasku u finale. Pozdrav za onog korisnika sto je rekao da ce prodati auto i otici da gleda finale ukoliko se Dortmund plasira u finale. 😀
Ć

Ćuti ti

pre 12 dana

i sedi tamo u barceloni plaćeniče
F

Fc Porto

pre 12 dana

Alene javi se brinemo se za tebe
П

Пречка ли јој мат…

pre 12 dana

Шлогирао се 100%
H

Hala Madrid y nada mas

pre 12 dana

Dajte nam odmah pehar 🤍
F

Fußballspieler

pre 12 dana

Kad nisu osvojili Zlatan, Nejmar, Mesi, Kavani teško da će to uspeti Žar Emeri, Barkola, Gonsalo Ramos, Marko Asensio pa čak i Nejmar i Dembele. Bravo za Dortmund, voleo bih da sačekaju Bajern da im vrate za prošlo finale i što su uspeli da im očerupaju onakvu Klopovu generaciju i pokupe im sve najbitnije igrače!
B

Burek

pre 12 dana

Nejmar je od ove sezone u Al Hilalu (doduše, formalno hahahahaha)
F

Fußballspieler

pre 11 dana

@Burek - Mislio sam na Mbapea napravio sam lapsus (kao Nadj 😂 ) mada i on odlazi sad na leto u Real da i njih ukanali
П

Пријатељу где си?

pre 12 dana

Само да проверим је л мој брат Ален Фахитовић жив, треба ли му бромазепам, диазепам, ксалол, шта год за господина! Жутиће се Вембли!💛🖤🐝
G

Golst

pre 12 dana

Nemačko finale xD
F

Futsalista

pre 12 dana

Ko god se razume u fudbal konstatovace apsolutno zasluzeno.
J

Jaffa keks

pre 12 dana

Videcemo Mbapea u Realu. Imace dobar tim iza sebe, kvalitan vezni red i krila. Tu ocekujem da se pokaze sta zna. Pomenu neko dole Ronalda i Mesija. Jesu oni tate fudbala, a ne moze se zanemariti da njihovi igraci i ovaj skart u PSGu se ne mogu porediti. Svaki igrac u vezi za klasu, ako ne i dve bolji bio od ovih danasnjih.
S

Scaloneta

pre 12 dana

I Messi i Ronaldo bi do 26. godine osvojili LŠ sa ovakvim PSG-om kakav je Mbape imao godinama unazad.
m

mirko33

pre 12 dana

brate, mbape je imao mesija,nejmara,veratija i jos par dobrih igraca nemoj da zezas sad
J

Jaffa keks

pre 12 dana

Nismo se razumeli. Mbape nije na njihovom nivou. Samo sto mislim da ce svoje pravo umece moci da pokaze kad bude imao i kvalitetnije saigrace. Ne znam da li jedan igram napredovao u ovom PSGu od kada dosao, a mnogi su obecavali.
Z

Zoroo

pre 12 dana

Valjda neće bajern proći jer ovi imaju teški kompleks od njih,bajern kad bi sa 7 igrača igrao opet bio dobio dortmunda
C

Comi81

pre 12 dana

Rekao sam prije ovih utakmica polu finala da ćemo moguće gledati Njemačko finale...Još samo sjutra Bajern da prođe .
M

MANOL0

pre 12 dana

Sekiro iz zemljane rupe,nek si ti rekao i najeo sve nas svojim egom.Svaka ti cast za to sto samo ti znas sta si rekao.

Brine

pre 12 dana

To borusijo pokažite tim arapima da novac nemože baš sve😛😛😛
B

Babaroga

pre 12 dana

Evropski fudbal iz godine u godinu sve jadniji. CR7 i Mesi bi i u 40oj bili među najboljim igračima u Evropi. Sve čestitke Dortmundu i želim im da osvoje LŠ
M

MANOL0

pre 12 dana

Povraca mi se od vas dece i vaseg poimanja fudbala.Povraca !!!! A ti i balonje poput tebe,trk u toi toi sa sve slicicom ronalda i mesija i guli ga dete do svetskog u americi.
U

Upp

pre 12 dana

Kad imas "ljude" kao Dembele u timu, ne zasluzujes srecu. Ne znam da li sam video odvratnijeg igraca od njega poslednjih x godina...
B

Burek

pre 12 dana

Da dodam - Terzić je bio na ivici otkaza, a evo ga sad u finalu LŠ. Život je čudo :)))
r

rnduljo bre

pre 12 dana

Ovi plastičari titulu neće videti a malo je falilo da i Siti nikad ne vidi, onaj maler od čoveka Lukaku je glat morao da donese Interu pehar sa ona 2 zicera, 2-1 bar za Inter trebalo biti.
T

Trebalo je biti

pre 12 dana

10:1 za Inter, ali nije hahahaha
S

Scaloneta

pre 12 dana

Da, ali Siti ju je uzeo i sada je deo odabranog društva. Ne samo LŠ već i Tripletu koju u Evropi imaju još samo Barselona, Inter, Junajted, Bajern, Seltik, Ajaks i PSV. Ovi što su govorili da je nikada neće osvojiti mogu samo da tuguju i pate za promašajima Lukakua.
d

d.o.o.

pre 12 dana

daj brate jel morate u krajnost uvek da idete, uvek po sistemu "ako jedno, onda drugo". sve vam je crno na belo.
@

@rnduljo bre

pre 12 dana

Kad bi primenili tu logiku Real bi imao bar jedno 4-5 liga šampiona manje koliko su se provlačili. A isti taj Inter se provukao u dvomeču sa Barselonom 2010, tako da se fudbal uvek negde kosmički izravna.
В

Вождовачки

pre 12 dana

Само се дечурлија ложи на ове актуелне " инстант клубове, прави навијачи воле клубове са традицијом која траје од краја 50-их год 20 века. Какве триплете, пази само назив, не занимају никога супер купови, купови, и тв лиге шампиона. Један великан комплетни мора поседовати у једној години оно што се памти а то су ПРВАК ДРЖАВЕ - ПРВАК ЕВРОПЕ и ПРВАК СВЕТА и КРАЈ, само ти клубови улазе у ВЕЧНОСТ.
Z

Zaza Paculia

pre 12 dana

Mora Dortmundu onaj kraj prosle sezone negde da se vrati.
N

N1204

pre 12 dana

Ma nema šanse druže,onaj nesretni Tuhel ce sutra da resi Real i lagano da uzme finale i po ko zna koji put u karijeri ce imati vise srece nego pameti.
F

Fksms

pre 12 dana

Srecno ispadanje psz-a iz lige sampiona ponovo svima koji slave!
J

Jaffa keks

pre 12 dana

U PSGu jedino igra onaj sto ima loptu. Igraci bez lopte ne mrdaju. Nula od igre. Vitinja jedini kadjeni vezni u PSGu, ali ni on mi nije neka klasa. Humels, tataa!!! Dormund odlicno odigrali defanizvno. Imali i srece, ali zasluzili je. 10km vise pretrcali, aloooo!
M

M.Reus11

pre 12 dana

Pozdrav za strucnjake koji su prognozirali 4,5-0...neznalice stare...idemo po trofejjjj, bez tereta, uloga autsajdera prija oovm timu !💪BVB❤️
I

Igraju i drugi fudbal

pre 12 dana

Jeste faktor sreće bio presudan ali Borusija je zaslužila a PSŽ nije.Mbape je morao izaći,u obadva meča je bio neupotrebljiv kao i Dembele.Dobro su oni dogurali s obzirom kako stoje stvari u tom timu.
N

Ne kaze sa

pre 12 dana

Obdadva nego oba. Nauci da se izrazavas. Sramota je ne znati pricati u 2024. godini.
.

....

pre 12 dana

Svaka čast momci tako se bori za klub. Strašni su bekovi i matsen a pogotovo rejerson , šta bi dao da vidim da rojs u poslednjoj sezoni sa dortmundom osvoji ligu šampiona. Što se tiče psza njima nisu pomogli da dodju do titule ni mesi ibrahimovic Di marija kavani , sigurno to neće uspeti ni dembele brakola ramoš asensio kolo muani i ostali
t

tupa

pre 12 dana

Klasican dokaz kako je ekipni sport uspeh i neuspeh ekipe..ako je ekipa kao grupa jaka,kopmpaktna,spremna da rade svi za jednog i jedan za sve ,žrtvujući komplekse ,sujetu i samoživost rezultat ne može da izostane...i to nje samo u sportu ...Bravo milioneri adio milijarderi..
B

Bajern pustio

pre 12 dana

Humelsa u Dortmund kao da je Vujadin Savic
B

Burek

pre 12 dana

Eh, da je Vujadin pogodio mrežu umesto prečke u Londonu... sećam se meča kao da je juče odigran. Bili su to fini dani zaista, euforija na maksimumu
g

gost gost 321

pre 12 dana

Cestitke Dortmundu...uvijek navijam za slabije 😁 Ali ovoliko precki i stativa za jednu ekipu kao sto je imao PSG, ne pamtim...
K

Kazablanka

pre 12 dana

Zasluzeno. Jeste Borusija imala dosta srece danas, ali se ta sreca i zasluzuje. Momci odigrali perfektnu odbranu, a 1-2 kontre su dovoljne da bude i gol, a kamoli opasna sansa. Lud je onaj ko je mislio da ce Borusija napasti na Parku princeva, da su se razleteli po terenu primili bi bar 3 komada. Ali to vam je kad se igra srcem, mora ovako i nikako drugacije. Svaka cast Borusiji.
I

Inzaghi

pre 12 dana

I pored dobrih odbrana, Điđo opet prima gol glavom iz 5m. Ništa sine napredovao nisi 3 sezone. Mada je i korner katastrofalno branjen bio, golan od 2m ne sme da stoji na liniji u ovoj situaciji. Mbape izgleda je odavno u mislima van kluba, a kad je Dembele najbolji igrač tima, znaj koliko je sati.
M

Mclv

pre 12 dana

Nije on toliko kriv koliko odbrana psg-a,nema zive duse na drugoj stativi i ako dodas da su im stoperi po 1,60..
M

Mister M

pre 12 dana

To je taj Luis Enrike. Skockao je ekipu za osvajanje LS hahahaha
O

Oksi

pre 12 dana

Ko bi rekao da ce Borusija odigrati ovakav dvomec i to sa Terzicem na klupi. S druge strane, ne znam ko vise i zasto ima poverenja u Dembelea? Decko ima 10 profesionalnih sezona iza sebe, 27 godina, a jos uvek nista nije napravio niti odigrao neku veliku utakmicu na nivou, a igrace bar jos 5 godina u najboljim klubovima. Valjda je toliko opao kvalitet fudbala, pre samo 10 godina Dembele, Ramos, Barkola, Beraldo i Lee, ne bi mogli da budu u Sevilji (domet LE), a ne u timu koji pretenduje na titulu LS.
l

lele3

pre 12 dana

Cim sam video Beralda, klinca od 20 god u odbrani znao sam da gube. Na kraju je i gol preko njega pao a ovaj Enrike ima duplo iskusnijeg Skrinjara na klupi ali eto. Bravo Borusijo, zasluzeno 👏
N

Nik66

pre 12 dana

Tuga... Fudbal nekada stvarno nije fer. Umesto rezultata 7:0, na semaforu pise 0:1. Dobrog vraca su angazovali ovi iz Dortmunda, jedino im za to skidam kapu.
2

24.04.1902.

pre 12 dana

Nesto mi govori bice Nemacko finale!
Z

Zeleznik

pre 12 dana

Kakve crne šanse. Sve sami šutevi sa 20+ metara, i eto neki od njih su prečke bile. U drugom poluvremenu ljudi su možda imali jednu krštenu šansu da je proistekla iz nekakve akcije. Sve im se svodi na šutiranje ka golu i centaršuteve. Ok, Dortmund se samo branio u drugom poluvremenu ali to je bilo i očekivano. Kako je Terzić postavio odbranu, taj visoki blok, doktorski.
C

Centarsut

pre 12 dana

Nije akcija? Hahahaha
N

Nanas

pre 12 dana

Koji visoki blok druze, pa spic im je bio na 20 metara od gola, gde si ti video taj visoki blok ??? Legitimno skroz i drago mi je da su prosli,ali nije ono visoki blok...
D

DrSpasic1989

pre 12 dana

Au al,nije htelo PSZa.. ovo je bio i jedini nacin da BVB udje u finale. I tamo ce da budu opet dosadni, da se brane 90min. Strasno. Rutinirace ih Real/Bayern.. katastrofa finale.
D

Delija NBGD

pre 12 dana

A da je usao PSG gledali bi cuveni "totalni" fudbal jel? Videli smo taj "totalni" fudbal Pariza dok su imali u napadu pored Mbapea Di Mariju, Nejmara, Kavanija i opet nista nisu uradili protiv Bajerna pre 4 god u finalu.
M

Mikulaz

pre 12 dana

Tipican primer odvratnog i prokletog kluba. Puno mi je srce.
Z

Zmajev ratnik

pre 12 dana

Ovaj Dembele operisan od fudbala.
N

Nije samo od fudbala

pre 12 dana

nego zivota. Na faci mu se vudi da je IQ 75
S

Srbue

pre 12 dana

Prelepo sto su ispali. Dovedes cirkuzanta Dembelea, bacis pare na neke lazne igrace, dajes toliku slobodu Mbape a pre toga Nejmara i napravis komediju od kluba. Mbape ako predje u Real tesko da ce ga trpeti sa njegovim ponasanjem a isplatice im se koliko god da mu daje za dve sedmice jer reklama i marketing u danasnjem sportu nisu realni ali dobro. Svakako BVB dobro odigrao dvomec, na jedan mec moze da se igra sa bilo kim
S

Stefan42331

pre 12 dana

Kakav katastrofalan trener je ovaj Luiz Enrike… Startuje mu Beraldo pre Škrinjara, juri rezultat ne uvodi Kolo Muanija kojeg su platili 80milke. Jedina svetla tačka je Vitinja koji je svetska klasa.
i

i eto

pre 12 dana

sav hajp tokom sezone na prevaru arsenal i slicne precenjene engleze a sav hejt na luzerski dortmund i farmersku nemacku kad ono dortmund u finalu a arsenal mrtvi protiv porta igrao kao da je finale svetskog prvenstva a nikad gori bajern u 15 godina ih rutinirao peske bez nekog zapinjanja
A

Aee

pre 12 dana

Topiiiii plastiku bre!
D

Delija NBGD

pre 12 dana

Borusijaa 💪💪
D

Deniz

pre 12 dana

Dortmund do titule! 🏆 Svu sreću želim!
A

Aranđel

pre 12 dana

Bravo Borusija...idemo do titule
D

DidierDrogba11

pre 12 dana

Ajmo Bo-Rusija😎
D

Datigadam

pre 12 dana

Opaaa
a

aa

pre 12 dana

4 meca,3 pobjede i remi..Objasnili su im neke stvari
g

gargamel89

pre 12 dana

Ovo ce biti jako dosadno finale ,prosao Real,prosao Bajern . Nije moguce da imaju toliko srece u finalu .. Steta za onog Vitinju da propada u takvom klubu .
k

koji

pre 12 dana

bre bajern on puko od dortmunda laganini 0 2 pre mesec dana
Ђ

Ђанкарло Физикела

pre 12 dana

По кладионицама тотални аутсајдери,али срећа прати храбре,надам се да ће Ројс крунисати каријеру титулом ЛШ 🙂
U

Ujka Zitko

pre 12 dana

Neprobojni ZUTI ZID!!!! Humels gazi ka petoj deceniji,a igra na top nivou!!!! A arapski projekt,sta reci,bay bay👋👋👋👋
P

Pufta

pre 12 dana

Bay bay? Zaliv zaliv? Ne razumem?
P

Pravda

pre 12 dana

Ono kad ti bog ne da da prodjes,ima nesto jace od para
L

Luca Netz

pre 12 dana

Eh da je tako život lak, pa da Bog umeša prste u baš izabrane mečeve zapadnjaka, haha.Ne ide to tako, može to biti do sportske pravde, ali da baš sad Bog interveniše, teško.Da bi oni ili mi, dobili Božiju pomoć, moramo razviti određenu svest i veru, jer Hristos o tome i govore.Nole je ima razvijenu svest, širi ljubav čovek i nikad ne seje mržnju i zato ima ovakve rezultate i uspeh.Naši košarkaši su upravo tom verom i zajedništvom kao da su jedno biće zbog Boriše i svih nedaća osvojili srebro.
L

Luca Netz

pre 12 dana

Govori i ima* , izvinjavam se na greškama, brzo sam kucao.Sve u svemu, nadam se da shvatate poentu mog komentara.Prijatno!
n

nemanja1512

pre 12 dana

tek se sada vidi i tek ce se videti kakve su zveri bile ronaldo i mesi u svojim prajmovima, kakav crni mbape i haland, dobri su ali tamo neki nivo nejmara ili slicno.

JudeBellingham

pre 12 dana

Tim koji za 180 minuta ne može gol da postigne protiv Borusije nema šta da traži u finalu. Borusija zasluženo u finalu.
K

Kus

pre 12 dana

Nikad lakše zaradjenih 50 evra u životu. Danas je 'ladno postojala kvota za 0-6 golova, odnosno da neće biti 7+. I to solidna kvota 1.05. Toliko mi je smešno bilo da sam stavio 1 000 evra. Ko bre da postigne 7 golova, Oba tima bez ubitačne devetke, a ovamo cela matematika zatvoriti Mbapea.
g

gama

pre 12 dana

Ne lazi sine
L

Lignjoslavov plankton

pre 12 dana

odavno nisam ništa gluplje pročitao
T

Tarantula

pre 12 dana

Hahahahahahah,ti si dečko utisak večeri!Hahahhahaahahahha
F

Fc Porto

pre 12 dana

Promijeni dilera
K

Kus

pre 12 dana

Au koja količina gordosti. Ljudi tvrde da lažem, a nikada mi nisu videli oči. Verovali ili ne, postoje ljudi koji prate takve stvari i ulažu po 10 000 evra na kvotu 1.02.
?

??

pre 12 dana

Xaxaxxa koja si ti legenda. Ti si cuo da postoje takvi ljudi i zivis njihov zivot. ja pogodio precku veceras na utakmici
K

Kus

pre 12 dana

Živim svoj život. Podelio sam samo iskustvo sa današnjeg kladjenja. Ne vidim ništa loše u tome. Ne preporučujem nekome bez iskustva, a posebno bez strpljenja da se tako kladi, ali ako se kladite kao što se kladite vi koji mi se podsmevate, vama je minus zagarantovan, jer se verovatno kladite u 11 ujutro, dok još ne znate ni postave, ni ko je na klupi, vežete 7 utakmica za 100 dinara. Tako se kladi 99% ljudi. Ja ne igram tako. Igram za veliki novac, izuzetno male kvote, veoma strpljivo čekam neku lepu priliku da kompjuter izbaci nešto što ne bi ni trebalo da ima kvotu, nikada pre nego što ne vidim i analiziram startne postave, njihov balans, slabe tačke. Spreman sam na to da ću jednom u 50 puta da izgubim i igram za novac koji mogu da priuštim da izgubim. Lično poznajem ljude koji igraju za 10 puta veće sume, ali za mene je to preveliki stres. Moj ulog je uvek, isključivo 1 000 evra. Vrlo strpljivo, samo kada vidim šansu, maksimalno jedan tiket dnevno. Pozdrav.
S

Stoji da je lik

pre 12 dana

ali sto je najgore cuo sam par prica za neke likove koje znam iz grada da se tako klade. Ostavljam prostor da ne laze 😄
B

Burek

pre 12 dana

PSŽ-u je trofej LŠ nedostižan kao Planktonu recept za Kebine pljeskavice ahahahah (jbg morao sam ovakvu paralelu da napravim)