Komentari na vest

Boško Janković: Portugalci slični nama – napred jaki, a slabo štite gol

H

Hrvatkokockica

pre oko 3 godine

Slični po boji dresova jedino
i

iz 1 u x

pre oko 3 godine

hahahahahaha ma da, a nije kao da im je stoper najbolji igrač premijer lige ove sezone i desni bek igrač koji je najviše napredovao u premijer ligi ove sezone, okosnica Mančester Sitija
O

Odavno

pre oko 3 godine

Gluplju izjavu nisam procitaoo.
1

123245678

pre oko 3 godine

KADA CE TE PRESTATI SA POLTRONISANJEM,NARAVNO TI SI KAO VELIKI IGRAC DOSAO DO PARA PA NEMAS VREMENA DA GLEDAS DANASNJI FUDBAL,ZATO STO SI TI BIO SUPER IGRAC,A OVI PRVACI EVROPE STA ZNAJU O NOGOMETU?????? DOSTA BREEE SA IZJAVAMA MI MI MI BUDI TE MALO REALNI
C

Cekcek

pre oko 3 godine

Slicni prvacima evope??? Boze boze sta sve nece covjek cuti
K

Klott

pre oko 3 godine

Obrnuto moj Bosko i kod njih i kod nas. Oni nikad u napadu ne ispune potencijal koji imaju, a mi smo u odbrani losi samo sad. Uvek smo bili jaci nego u napadu, pa kad smo imali granitnu odbranu najveci problem bilo je postizanje golova, Zigic i Pantelic zajedno dadose 10 golova manje nego Mitrovic, a on nije neko cudo od igraca.,
a

as

pre oko 3 godine

Mi smo po imenima bili jaki pozadi, a na terenu to je bio raspad sistema, pa čak i kad smo tamo imali Kolarova (Obradovića), Subotića, Vidića i Ivanovića.
K

Klott

pre oko 3 godine

@as Proveri prosek primljenih golova u najboljih 5 godina te generacije, koji je ispod 0,7 po utakmici, 0,5 u onim kvalifikacijama pa se onda pravi pametan. Sta hoces bolje od toga? Problem je bio prosek datih. Takav uspeh nema ni jedna reprezentacija danas, defanzivni.
a

as

pre oko 3 godine

@Klott, ovo što si izvukao su podaci iz tvoje baze, a ne pravi rezultati Srbije. Ne znam tačno šta smatraš pod 5 najboljih godine, jer mi nismo imali 5 dobrih godina.Naša reprezentacija od 2008-2012 godine ima sledeće rezultate na zvaničnim mečevima, prijateljske ne računam; 36 utakmica 18-9-9 skor (pobede mahom protiv fudbalskih zemalja trećeg sveta - Farani, Moldavija, Estonija...), gol razlika sledeća: 59-34. Dakle, to je ceo jedan gol po utakmici primljen, što je skandalozno, ako uzmemo u obzir da u svakim kvalifikacijama imaš 4 utakmice protiv amaterskih timova. Ako računamo samo utakmice protiv TOP30 reprezentacija (Da uzmemo Šveđane, Dance, Norvežane, Rumune, Slovenija... kao neki reper TOP30, dakle izbacujemo Azerbejdžan, Jermeniju, San Marino, Farane...), gol razlika nam je sledeća: 21 gol na 16 utakmica (nije računato 0:3 protiv Italije zbog Bogdanova), to je 1,31 gol po utakmici, to je na nivou Šefilda od ove sezone iz PL.
a

as

pre oko 3 godine

@Klott, a ovo što kažeš "ovakav defanzivni uspeh nema niti jedna reprezentacija danas" je već za nauku. Čoveče, da li si svestan da smo mi u toj "zlatnoj eri" propustili EP 2008, EP 2012 i igrali SP 2010 gde smo ispali od Australije i Gane?
T

Tik0

pre oko 3 godine

Pre bih rekao da je obrnuto. Ne igraju napadacki ni blizu kao sto imaju imena. Pa EP su osvojili sve na neresene rezultate, produzetke, postizanje golova im je bilo rak rana. Evo pre neki dan Azerbejdzan pobedise slucajnima autogolom, u napadu samo nervoza i neorganizacija.
D

DejanA91

pre oko 3 godine

A mi smo poznati kao baš jaki napred, ahaha
a

as

pre oko 3 godine

Da, pozadi su baš "kesa". Samo su osbojili EP tako što su jedva primili gol. U zadnjoj liniji imaju Kansela, Gereira, Mendeša, Diješa, Semeda, Semeda2... a nama u zadnjoj liniji igraju Gajić, Mladenović, Stefan Mitrović, Spajić...
G

Gostkidalica

pre oko 3 godine

Pametnom dovoljno
b

bojank91

pre oko 3 godine

Slicni Brazilcima, slicni Portugalcima. Najslicniji smo Farskim ostrvima.
a

as

pre oko 3 godine

Ne, što je najgore "Bole" nije rekao da smo mi slični Portugalcima, nego da su oni slični nama. Znači Portugalci su slični nama, mi smo slični Brazilcima.