Valeri Božinov (©Starsport)
Valeri Božinov (©Starsport)

Božinov u Peskari potrajao šest meseci

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.08.20. | 18:24

Bugarin slobodan igrač

Izgleda da se primakao kraj karijere i Valeriju Božinovu. Bugarin je u 34. godini postao slobodan igrač, pošto se u Peskari, u Seriji B, zadržao samo šest meseci.

Bilo je i crvenog kartona na klupi, pa korone, pa povrede i na kraju je Božinov odigrao samo tri utakmice, odnosno 29 minuta ukupno za Peskaru, koju čeka baraž za opstanak u ligi. Ali, Valeri je već dobio voljno da može da ode iz kluba.

Izabrane vesti

Bugarski mediji već pišu da bi Božinov mogao da se vrati u Levski i da tu završi karijeru.

Tačno je da ne ostajem u Peskari. Pričao sam s predsednikom kluba i složili smo se da ne produžavamo ugovor, koji ističe 31. avgusta. Žao mi je što sam bio povređen, jer sa novim trenerom mogao sam da pomognem klubu. Sada sam potpuno zdrav i treniram nakon tri nedelje oporavka“, rekao je Božinov, uz dodatak da voli Levski, ali nije pričao ni sa kim iz kluba oko novog angažmana.

Partizan je bio poslednji klub u kojem se Bugarin zadržao duže od pola godine (2015-17), a posle toga je igrao za kineski Meižu, Lozanu, Rijeku, Botev, Levski, pa opet Botev i Peskaru.

Važio je svojevremeno Božinov za velikog talenta svetskog fudbala, što pokazuje i činjenica da je, pored ostalih klubova, nosio dresove Juventusa i Mančester sitija.


tagovi

Valeri BožinovPeskara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara