Rikardo Orta (©MN Press)
Rikardo Orta (©MN Press)

Braga se ne odriče prvog mesta, Karvaljal broji poslednje dane na kormilu

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.12.21. | 14:07

Liga kup Portugalije: Tim s Munisipala ima imperativ pobede u Portu protiv Boaviste. Promo kvota u Mozzartu na pobedu gostiju – 1,55

Braga je opet u krizi. Nije uspela na Munisipalu da pobedi Crvenu zvezdu u poslednjem kolu Lige Evrope, pa je zauzela drugo mesto koje vodi u šesnaestinu finala ovog takmičenja. U nedelju je četa Karlosa Karvaljala poražena od Porta u komšijskom derbiju Primeire (0:1). Koban po goste bio je Kolumbijac Luis Dijaz.

Iskusni stručnjak mogao bi uskoro da napusti Bragu. Slavni Flamengo ga želi. Portugaalc je rekao "da“, ali velikan iz Rija koji je ostao bez titule u Brazilu (otišla u Belo Orizionte u vitrine Atletiko Mineira), mora da se dogovori s timom s Munisipala oko obeštećenja. Karvaljal ima otkupnu klauzulu od 2.500.000 evra koja stupa na snagu 1. januara. Predstavnici Flamenga doputovaće u Bragu kako bi smanjili ovaj iznos.

Izabrane vesti

21.15: (5,90) Boavista (3,90) Braga (1,55)

Braga ima bod u Grupi C Liga kupa Portugalije. Panteri su lideri. Dobili su Fereiru sa 2:1, dok je tim iz Kamenoloma sa istim rivalom odigrao bez golova. Samo prvi ide u polufinale ovog takmičenja.

Trener Brage je najavio da će igrati najbolji mogući tim. Pod znakom pitanja su Raul Silva i Sekeira, dok su Rikardo Orta i Al Musrati spremni za duel u Portu.

U Primeiri ovi timovi su početkom oktobra odigrali meč u Kamenolomu. Nije bilo pobednika – 2:2. Na tri poslednja meča ovih timova bio je tip GG3+. Braga je ovo takmičenje osvojila pre dve godine.

--------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------

PORTUGALIJA, LIGA KUP - 3. KOLO

Utorak

Penafiel Sporting 0:1 (0:1)

/Tomas 16/

Sreda

Benfika - Kovilja 3:0 (1:0)

/Seferović 28, Nunjez 68, 73/

Porto - Rio Ave 1:0 (0:0)

/Pepe 83/

Četvrtak

21.15: (5,90) Boavista (3,90) Braga (1,55)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Kup PortugalaPortugalBragaBoavista

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara