""
""

Brana Milošević slobodan igrač, inostranstvo je prioritet

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.06.17. | 11:57

Nekadašnjem kapitenu Rada istekao ugovor sa Duklom

Vreme je za novi izazov u karijeri Branislava Miloševića. Doskorašnji prvotimac Dukle odradio je dvogodišnji ugovor u Pragu i u predstojećem prelaznom roku potražiće novu sredinu.
Posle dve prelepe godine istekao mi je ugovor sa Duklom. I pored želje čelnika da se saradnja nastavi, željan sam novih izazova, pa ću u ovom prelaznom roku, ipak, napustiti Prag kao slobodan igrač. Poziva ima sa svih strana posle dobre sezone, u kojoj sam u njenom drugom delu igrao u veznom redu i postigao tri gola, tako da moram dobro da razmislim i izaberem pravi klub i zemlju“, saopštio je Milošević, na početku karijere desni bek, kasnije upotrebljiv i kao zadnji vezni.

Pre Dukle, ovaj 29-godišnjak igrao je za BSK iz Borče, Javor i Rad, čiji je bio kapiten, dok je u mladosti prošao Partizanovu školu fudbala i igrao za Teleoptik. Čak se prošlog leta pominjalo da bi mogao da se vrati u Humsku 1, kao opcija na desnom beku, ali...
Što se tiče eventualnog povratka u Superligu, to je malo verovatno. Želim da pokušam da napravim dobar ugovor u inostranstvu i da odigram jos nekoliko sezona. Naše prvenstvo sam pratio koliko su mi obaveze dozvoljavale, a mislim da je Partizan pokazao najviše i zasluženo osvojio duplu krunu“, dodao je Brana Milošević.

Izabrane vesti

(FOTO: Privatna arhiva/Branislav Milošević)


tagovi

Srbijadukla pragBranislav Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara