Bravo Delije, velikan si Saša

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.19. | 19:56

Sever parolom pozdravio kapitena Partizana

Retko, skoro nikada je sa Zvezdinog Severa stizala neka lepa poruka o taboru večitog rivala, a ista situacija je kako se Partizanov Jug odnosio prema zvezdašima. Rivalitet je preveliki i nema tu mesta patetici i nekim lažnim emocijama. 

Ipak, danas je stigla parola za koju Delije sa Severa zaslužuju naklon. Milion puta su pokazali kako se voli svoj klub, nemalo puta znali i da skupo koštaju Crvenu zvezdu, ali su danas pokazali i da prave velikane poštuju, pa makar bili i najveći rivali
„U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten najgoreg tima. Saša ilić, živeli!“, pisalo je na paroli među najvaternijim Zvezdinim navijačima.  

Izabrane vesti

Poruka posvećena velikom rivalu, velikom sportisti i gospodinu srpskog fudbala koji na kraju ove sezone odlazi u penziju. Dobio je Saša Ilić na hiljade komplimenata tokom karijere, bio idol Grobara, ali ovakva vrsta pohvale od najljućeg rivala je nešto što dobijaju samo istinski velikani.

Naravno, nisu zvezdaši hteli da napišu neki patetični hvalopsev za igrača protivničkog tabora. Pecnuli su velike rivale, ali i na šmekerski način pozdravili legendu Partizana.

Najlepši detalj prvog poluvremena 160. večitog derbija. Gest za poštovanje. A Saša Ilić je tokom karijere pokazao kako se poštovanje zaslužuje. 


tagovi

Saša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara